Tanja odgovarja

»Zaupanje«

Draga Tanja. Zopet se obračam na vas. Vaše vedeževanje je tako čudovito, poveste vse tako, kar se resnično potem dogaja. Včasih se tudi rešiš vsega hudega, če dobiš od vas opomin, mene je ravno to že večkrat rešilo. Zato vam zaupam. Kaj mojo hčerko čaka na življenjski poti, v dobrem in slabem? Kaj pa njen sin, kaj je njemu namenjeno?

Vaša iskrenost me še zmeraj preseneti in vedno sem vesela vaše pošte. Vaša hčerka je zelo pogumna oseba, in to je v življenju že večkrat dokazala. Trenutno vidim, da je v nekem stresu, kar pa ne bo več trajalo dolgo. Ravno mesec oktober ji prinaša ubranost, pozorna bo na svoj notranji glas, ki se nikoli ne zmoti in premaga vse ovire, ki so ji stale na poti in ji onemogočale uspehe. Če je imela težave pri zdravju, teh težav ne bo več. Vidim ji veliko poti, med drugim tudi pot domov. Na osebnem področju bo slavila zmago, ki ji bo zelo veliko pomenila. Kot se ji je ljubezen do sedaj izmikala, se ji bo kmalu približala in tudi ostala. Na poslovnem področju si dela skrbi, vendar niso potrebne, ker se vse dobro reši. Njen sin ima zelo silovito energijo, hkrati pa je čustveno skop, saj se zelo boji raznih razočaranj. Preveč se oklepa preteklosti, saj preteklost pozna in se počuti varno, prihodnosti pa ne. Kmalu po novem letu se bo odločil in tvegal ter bo zelo presenečen. Seveda pozitivno. Oba imata pred seboj svetlo prihodnost. Vse skupaj lepo pozdravljam in vam želim vse lepo.

»Strelec«

Sem naročnica in vaša redna bralka. Zmeraj imate pozitivne odgovore. Vprašala bi vas za sina, ki je po očetu podedoval kmetijo. Kmetija ga samo obremenjuje in resno razmišlja, da bi jo prodal, saj ima z njo same stroške. Lepo prosim, če pogledate v karte, kaj mi kaže narediti.

Prihaja čas, ko bo kmet gospod. Imeti svojo hrano in se preživeti s svojim žuljem in znojem. Vendar, draga moja, vaš sin ni za to. Pa s tem ne mislim čisto nič slabega. Popolnoma vas ra­zumem, saj je to vendarle očetova zapuščina, ki je njemu osebno veliko pomenila, a sinu je žal samo breme. Kot tudi sicer razmišlja, se bo odločil in prodal. Kmetijo bo kupil nekdo, ki mu to nekaj pomeni in bo v tem videl smisel ter užival. Moj nasvet je, da ga pri njegovi odločitvi podprete in mu ne vzbujate slabe vesti do očeta. V nasprotnem primeru bi bilo kar nekaj let slabe volje in druge negativnosti, rezultat pa bi bil na koncu enak. Kmetijo naj dobi nekdo, ki se kmetovanja veseli in mu ni v breme. Lepo vas pozdrav­ljam.

»Cvetje v jeseni«

Zanima me, če se mi obnovi komunikacija in čustva z nekom, ki mi veliko pomeni, ter seveda kdaj? Hvala.

V jesenskem obdobju, sedaj kmalu, vas srčna oseba zelo prijetno preseneti. Ne ponavljajte starih napak in vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / sreda, 28. maj 2008 / 07:00

Petič mavrično

V soboto, 7. junija, bo v Železnikih že petič potekal literarni maraton Mavrica neba.

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / petek, 17. november 2006 / 06:00

Brat vse vidi, Brat vse ve: Lepo je bit´ župan

Volilna vojna zdaj je mimo, mirno čakamo na zimo. Županske stolčke bojo grel,...

Prosti čas / petek, 17. november 2006 / 06:00

Topla in svetla zima

Zeleno srce Avstrije v zimski obleki, Charter Night tržiških Lionsev, nova kolekcija pričesk Epic in ledena polžja hišica.

Prosti čas / petek, 17. november 2006 / 06:00

Nominator

Najprej smo martinovali, se veselili ob mladem vincu, ki naj vino bo, potem smo jih pa izvolili. Vmes pa ustrelili kakega kozla, nekaj za šalo, nekaj pa tistih pravih, za kazen in po zdr...

Kranj / petek, 17. november 2006 / 06:00

Mali formati velikih mojstrov

V Mestni hiši in v Mali galeriji v Kranju je na ogled mednarodna razstava fotografij Miniature 2006.

Prosti čas / petek, 17. november 2006 / 06:00

Anketa: Piramida ali preverjeno

Že slab mesec ob torkih zvečer oddaji Preverjeno na POP TV konkurira oddaja Piramida z Eriko Žnidaršič na nacionalni televiziji. Naše sogovornike smo v Kranju povprašali, katero si raje ogledajo.