Po nesreči odpeljal naprej

Jesenice - Jeseniški policisti so v soboto ob 5. uri na Cesti bratov Stražišarjev na Jesenicah obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri se je lažje poškodovala 18-letna peška. Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je vanjo trčil neznani voznik, ki se po nesreči ni ustavil in je z vožnjo nadaljeval proti Cesti Toneta Tomšiča na Jesenicah. Podatki o vozilu niso znani. Policisti prosijo vse, ki bi o dogodku vedeli karkoli povedati, naj to sporočijo na interventno številko 113, na anonimni telefon policije 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Nasveti / sreda, 2. december 2009 / 07:00

Bazični trening

Sobota je, dan pred devetindvajsetim novembrom in ura kaže nekaj minut pred sedmo. Odličen dan, da prekinem aktiven počitek in se lotim treninga za novo, prihajajočo kolesarsko sezono.

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / petek, 7. september 2007 / 07:00

V Komendi 3.500 upokojencev

Premražene upokojence je na četrtkovem gorenjskem srečanju še najbolj "ogrela" napoved, da se bodo pokojnine novembra predvidoma zvišale za dva odstotka.

Kamnik / petek, 7. september 2007 / 07:00

Kamnik vabi narodne noše

Začeli so se 37. Dnevi narodnih noš v Kamniku - vrhunec v nedeljo popoldne s tradicionalno povorko skozi mesto.

Splošno / petek, 7. september 2007 / 07:00

Štiriindvajset ur po treh desetletjih

Na Ukovi so skočili v vodo maratonski plavalci, tisti, ki so nekoč plavali prvi štafetni maraton čez dan in noč ter mlajši, ki so jim pomagali, da so še enkrat zmogli do cilja.

Preddvor / petek, 7. september 2007 / 07:00

Grad Dvor kliče po obnovi

Ministra za šolstvo Milana Zvera, ki se je prvi šolski dan mudil v Preddvoru, so povabili tudi na ogled gradu Dvor, ki je v lasti ministrstva in nezadržno propada.

Splošno / petek, 7. september 2007 / 07:00

Spomini so še živi

Pred kratkim je "praznovala" tridesetletnico legendarna Lada Niva.