Domžalčani sestavljajo moštvo

Domžale - Do začetka sezone v prvi slovenski nogometni ligi je še dober teden dni, prestopni rok pa do konca avgusta. V NK Domžale imajo že štiri novince, saj je po Goranu Vuku, Matu Šimunoviću in Žanu Majerju člansko moštvo okrepil še Slobodan Dinčić. 29-letni Srb je s klubom podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja. 196 centimetrov visoki napadalec je v domžalskem dresu že odigral 26 minut tekme proti ukrajinskemu moštvu Volyn Lutsk, novo priložnost pa bo dobil v nedeljo, ko se bodo Domžalčani v Celovcu pomerili z Austrio. Dveletno pogodbo je s klubom sklenil tudi 19-letni domači igralec Luka Cerar.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / sreda, 13. junij 2012 / 07:00

Karmen in Jože najhitrejša "rokovnjača"

Duplje - Kulturno turistično društvo Pod Krivo jelko in TVD Partizan Duplje sta priredila tri- in osemkilometrski Rokovnjaški tek od Dupelj do Krive jelke v Udin borštu. Na triki...

Objavljeno na isti dan


Jesenice / sobota, 10. januar 2009 / 07:00

Del Tavčarjeve ne bo enosmeren

Jesenice - Potem ko je bilo prvotno načrtovano, da bodo v okviru obnove Ceste Cirila Tavčarja na Jesenicah odsek od križišča z regionalno cesto pri slaščičarni Metuljček do križi...

Šport / sobota, 10. januar 2009 / 07:00

Zupan ostaja glavni trener

Po slabem začetku sezone in še slabših rezultatih slovenskih skakalcev na tekmah novoletne turneje je glavni trener Matjaž Zupan ponudil odstop, ki pa ga Franci Petek in drugi niso sprejeli.

Škofja Loka / sobota, 10. januar 2009 / 07:00

Za predor pravnomočno gradbeno dovoljenje

Gradbeno dovoljenje za gradnjo poljanske obvoznice od predora pod Stenom z vstopom v Puštalu in izstopom iz predora v naselju Na Dobravi je tik pred koncem leta postalo pravnomočno.

Medvode / sobota, 10. januar 2009 / 07:00

Umetni sneg bo

V Športno rekreacijskem centru Preska v Medvodah je vse pripravljeno za umetno zasneževanje tekaških prog. Čakajo le še na priklop elektrike.

Gospodarstvo / sobota, 10. januar 2009 / 07:00

LIP Bled dobil partnerja

V LIP-u Bled so se odločili podjetje razdeliti na dve družbi in 35 odstotkov programa opažnih plošč prodali avstrijskemu Hasslacherju.