Erik Ferfolja, Bojan Ilijanič, mister Slovenije 2010 za mister Universe, Marko Janko, mister Slovenije 2010 za mister International, in Peter Klinc, mister Slovenije 2009 za mister International. (Foto: Zaklop, arhiv Propiar)

Lep, lepši in najlepša

Hrvati so dobili svojo missico in mistra, Slovenci dva najlepša moška (pravzaprav fanta), najbolj priljubljene zajčice v ženskem svetu pa so praznovale ponovno razglasitev njihove ´glavne´ za letošnje leto.

Med štiridesetimi postavnimi fanti iz vse Slovenije smo dobili mistra Slovenije 2010. In to kar dva. V zaključni del tekmovanja se je uvrstilo deset fantov, na končnem izboru so se predstavili v štirih izhodih, petim med njimi pa je potem uspel preboj v ožji krog. Izbor je vodila simpatična svetlolaska Pia Pustovrh, peterico pa je ocenjevala kar 23-članska strokovna žirija.

Zmagala sta Mozirčan, študent Fakultete za šport Marko Janko, ki si je prislužil naziv mister Slovenije 2010 za mister International, in bodoči ekonomist iz Novega mesta Bojan Ilijanič, ki se je okitil z naslovom mister Slovenije 2010 za mister Universe. Finale Mister International bo novembra v Indoneziji, Mister Universe pa v prvi polovici prihodnjega leta v Dominikanski republiki.

Dogodka pa niso zaznamovali le fantje, ampak tudi številni glasbeni in plesni gostje. Žana, Petra Slapar, Samuel Lucas, 4play, prekaljeni plesalci Kazine, Vlado dance group in dva zanimiva plesna para: prvega sta sestavljala znano ime plesa Katarina Venturini ter Erik Ferfolja, lastnik obeh lepotnih licenc in glavni organizator dogodka; drugega pa sveže zaljubljena Peter Klinc, mister Slovenije za mister international 2009, in Nadiya Bychkova, uspešna plesalka in manekenka.

Zelo priljubljene hrvaške toplice Spa in Golf Resort Sv. Martin (na Muri) pa so gostile šesti izbor za mistra in miss Hrvaške. Precej glamurozen dogodek smo si lahko ogledali tudi na hrvaški televiziji, med osemnajstimi najlepšimi za mistra in miss so izbrali dvajsetletno Katarino Banić in dvaindvajsetletnega Radovana Stosića. Spet pa je krona, ki so jo posadili na glavo hrvaški lepotici, delo naše najbolj znane zlatarne, ki že tradicionalno izdelujejo krone še za miss Slovenije, miss Universe Slovenije, miss Alpe–Adria Slovenije, miss Srbije in miss Bosne in Hercegovine.

Nataša Zajc, Brina Bizjak, Barbara Darinka Zatler, Maša Sitar in novo Playboyevo dekle leta 2010 Katja Matko so nas preteklo sredo povabile v svojo in družbo nepogrešljivih zajčic v ljubljanski Exen. Tako smo tudi uradno proslavili Playboyevo dekle letošnjega leta. Na zabavi se je zvrstilo lepo število lepotic (silikonskih in malo manj silikonskih), precej pozornosti pa je pritegnila gostja Michaela Grauke, 26-letno Playboyevo dekle v Nemčiji. Poznajo jo tudi pod imenom Mia Grey, je pa še toliko bolj zanimiva, ker je Filipinka po mami, kar njenemu nemškemu rodu po očetu daje eksotičen pridih.

           

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Zanimivosti / ponedeljek, 13. april 2015 / 10:23

Otroci privezani

Na fotografiji je eden od izdelkov otrok, ki so sodelovali na natečaju Zavarovalnice Triglav Cesta ni presta. Že otroci vedo, da je med vožnjo dobro biti privezan z varnostnim pasom, tudi če se pel...

Objavljeno na isti dan


Nasveti / četrtek, 25. februar 2016 / 15:22

Razmejitve v času

Preprosto povedano – živeti sedaj. Nekatere ljudi zanese v sanjarjenje. Ure in ure so sposobni sanjariti, kako bi bilo, če bi bilo, in kdaj bo tako. Dokler nas to ne ovira pri opravljanju dnevnih o...

Razvedrilo / četrtek, 25. februar 2016 / 15:22

Sto let Nabrnikove Mance

Marijana Rogelj, po domače Nabrnikova Manca, iz Potoč pri Preddvoru je v nedeljo, 21. februarja 2016, dopolnila častitljivih sto let.

Gospodarstvo / četrtek, 25. februar 2016 / 15:21

Posek iz sanitarnih razlogov

Lastniki gozdov so lani skoraj dve tretjini lesa posekali zaradi žledoloma in lubadarja.

Rekreacija / četrtek, 25. februar 2016 / 15:18

Mamuti potujejo v Kanado

Hokejski veterani iz kranjske ekipe HK Mamut bodo aprila zastopali Slovenijo na svetovnem prvenstvu veteranov v kanadskem Windsorju, v ekipi pa bo tudi nekdanja hokejistka ženske lige NHL v Kanadi Ves...

Rekreacija / četrtek, 25. februar 2016 / 15:17

Nazaj v »kvihtalnice«

Pozimi ni moč srečati ptic in starih ljudi. V redu, sem in tja vidiš kako vrano, ki sameva na goli zamrznjeni veji in se dere, da bi vedeli, da še živi. In če si zgoden, boš pri cerkvi sre...