Teden hokeja v Kranju

Kranj - S tekmo mladih reprezentanc U18 med ekipama Slovenije in Avstrije v dvorani Zlato polje se bo ta četrtek ob 18. uri začel Teden hokeja v Kranju. Nadaljeval se bo v soboto, ko se bosta ob 16. uri pomerili članski ekipi Slavije in kluba Ferencvarosi Torna iz Madžarske, ob 19.30 pa bo še tekma med ekipama Triglava in Dunajvaroša. V nedeljo bosta ob 15. uri igrali moštvi Slavija in Dunajvaroš, ob 18.30 pa še Triglav in Ferencvarosi Torna.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / torek, 19. december 2006 / 06:00

Dobro pripravljeni na evro

Vsa dosedanja testiranja so pokazala, da so banke na uvedbo evra dobro pripravljene, za "vsak primer" pa so pripravile tudi rezervne scenarije.

Objavljeno na isti dan


Domžale / / 07:00

Člani Mladega foruma sprejeli pet resolucij

Domžale - V Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah je v soboto potekal 17. nacionalni kongres Mladega foruma SD. Mladi, ki jih je nagovoril tudi predsednik vlade Borut Pahor in...

GG Plus / / 07:00

Zaščitena belokranjska pogača

V ljubljanski gostilni Breza so aprila predstavili belokranjsko pogačo. Društvo kmečkih žena Metlika, ki je usposobilo in certificiralo dvajset proizvajalcev, je podelilo certifikate, javno pa so...

GG Plus / / 07:00

Dobili smo prvo Tuševo kuharsko zvezdo

Finale tekmovanja najboljših mladih, obetavnih slovenskih kuharjev srednješolcev je dobil svoj epilog sredi maja na terasi Planeta Tuš na Primorskem. Za naslov Tuševa kuharska zvezda se je pomeri...

GG Plus / / 07:00

Pekli vola in delili torto

Pred kratkim je najboljši sosed na Primskovem praznoval že osmi rojstni dan. Pred centrom so na parkirišču naredili pravo glasbeno–kulinarično veselico, seveda brez torte na tovrstnih prireditvah...

GG Plus / / 07:00

Čokolada in slive

Iz bogate zakladnice kuharskega mojstra Janeza Bratovža smo v njegovi knjigi Med zemljo in morjem našli simpatično kremno juho in nebeško kombinacijo čokolade s suhimi slivami.