Prijetnega druženja se je udeležilo petindvajset cerkljanskih družin. (Foto: Matic Zorman)

Družine so praznovale svoj dan

Cerklje - Svetovni dan družin je minulo nedeljo v Cerkljah minil v znamenju druženja in iger, saj so v Družinskem in mladinskem centru Cerklje in v OŠ Davorina Jenka pripravili Dan cerkljanskih družin 2011, ki se je začel z avtorskim muzikalom Lucije Košnik Vaška banda v izvedbi šolskega mladinskega pevskega zbora, nadaljeval pa v prostorih šole. »Vreme nas je prikrajšalo za nekaj družabnih iger, a smo jih prostovoljci DMC Cerklje hitro nadomestili z drugimi, zato dež ni pokvaril našega razpoloženja. Kar 25 družin se je pomerilo v različnih družabnih igrah in spretnostih, od pisanja pesmice o svoji družini do twisterja, gumitvista, gnilega jajca in podobno. Tako so družine ob igrah dobile možnost, da se bolje spoznajo in povežejo med sabo,« je nedeljski dan opisala Nataša Urh, vodja Družinskega in mladinskega centra Cerklje.

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / sobota, 1. december 2018 / 00:17

Nogometaši Triglava na težko gostovanje

Kranj – Nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom bodo konec tedna odigrali tekme 18. ali predzadnjega kroga jesenskega dela tekmovanja. Kranjski Triglav bo v nedeljo gostoval v Velenju pr...

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / sreda, 8. avgust 2007 / 07:00

Bela plesna energija

V petek je na Bledu lilo kot iz škafa, zato je delček "zabave v belem" odpadel. Vendar glede na to, da je bilo prvič, lahko vseeno rečemo, da je dogodek uspel.

Šport / sreda, 8. avgust 2007 / 07:00

Ko se proga postavi pokonci, se kar zasmejem

Simon Alič je pretekli teden na Grintovcu ubranil naslov državnega prvaka v gorskem teku navkreber.

Šport / sreda, 8. avgust 2007 / 07:00

Med dirko v Franciji ne mislim spati

Medvoščan Marko Kopač bo eden izmed sedmih Slovencev, ki bodo nastopili na kolesarskem ultramaratonu za rekreativce Paris-Brest-Paris.

Radovljica / sreda, 8. avgust 2007 / 07:00

Javni vodovod tudi v Slatni

V radovljiški občini so zgradili 2,5 kilometra vodovoda od Begunj do Slatne, v prihodnjih letih pa ga bodo speljali še do Srednje in Zadnje vasi ter Mlake.

Zanimivosti / sreda, 8. avgust 2007 / 07:00

Novi zvonovi v Čirčah

Slovesno jih je blagoslovil in z udarcem kladiva poslal v zvonik ljubljanski nadškof Alojz Uran.