Peter Poles in Vid Valič (Foto: arhiv POP TV)

Talent bosta vodila dva preizkušena talenta

Slovenija ima talent bosta vodila Peter Poles in Vid Valič. Predizbore so uspešno končali, na avdicije gre 250 najboljših.

Slovenija ima talent že pred samim začetkom beleži izjemen odziv, saj se je na predizbore prijavilo več kot dva tisoč tekmovalcev. Predizbori so potekali po vseh večjih mestih po Sloveniji in se uspešno zaključili. Ekipo kreativnih producentov POP TV pa je po končanih predizborih čakala težka naloga – izmed vseh prikazanih skritih talentov so morali izbrati najbolj zanimive za naslednji krog. Vstopnice za avdicije so podelili 250 najboljšim tekmovalcem.

Donald Rose, kreativni direktor produkcije, je povedal, da odločitev ni bila lahka: »Število mest na avdiciji je omejeno, zato so priložnost, vstopnico za avdicijo dobili najbolj zanimivi in posebni kandidati. Vsekakor smo izredno zadovoljni z raznolikostjo in talenti tekmovalcev in verjamem, da bodo zadovoljni tudi gledalci.«

Avdicije so se že začele. Potekajo v SNG Drama Ljubljana, en krog je mimo, naslednji pa bo med 6. in 8. marcem. Izbrane tekmovalce tokrat ocenjuje tričlanska strokovna žirija: Branko Čakarmiš, Lucienne Lončina in Brane Kastelic. O usodi nastopajočih pa odloča tudi prisotno občinstvo.

Z avdicijami se prižgejo kamere in prične se zares. Zavzeto, duhovito in na svojstven način jih spremljata (bosta spremljala) tudi simpatična voditelja Peter Poles in Vid Valič.

»Iskali smo sproščena, duhovita, iznajdljiva in profesionalna voditelja. Z novim projektom smo želeli ponuditi tudi nove obraze in tako smo se odločili za sodelovanje z enim od najboljših stand-up komedijantov v Sloveniji - Vidom Valičem. Peter Poles pa je s svojo karizmo in sproščenostjo po mojem mnenju ustvarjen za tak šov,« je še dodal Donald Rose.

Polesa pozna večina Slovencev, saj ga že dalj časa spremljamo na malih ekranih kot voditelja, prislužil pa si je celo dva viktorja – za obetavno medijsko osebnost in najboljšega voditelja zabavne TV oddaje. Vodenja novega šova se veseli: »Čas je že bil, da spet naredimo nekaj velikega, in Slovenija ima talent kot šov in oddaja to vsekakor bo. Že format oddaje veliko obeta - izbiramo najboljše med najboljšimi in delamo nekaj, kar pri nas še ni bilo narejeno - mešamo talente vseh vrst, da bi na koncu našli tistega pravega, ultimativnega zmagovalca. Novi izzivi in kompleksna naloga.«

Vid Valič pa je eno najbolj vročih imen slovenske stand-up komedije. Za sabo ima že več kot 150 nastopov na različnih festivalih, literarnih večerih in kulturnih dogodkih. Razglašen je bil tudi za najboljšega stand-up komika v slovenski verziji tekmovanja Last comic standing. Sodelovanje v slovenskem Slovenija ima talent mu pomeni nov voditeljski izziv. Vesel je sodelovanja s Petrom, prepričan pa je tudi, da bo šov poln zabave, smeha in solz.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / ponedeljek, 18. april 2011 / 07:00

Država nalaga, občine izvajajo in plačujejo

Na področju zavarovanj pred naravnimi nesrečami in ujmami bo treba vzpostaviti nov sistem, v katerem bo tveganje razporejeno med kmeta, državo in zavarovalnico.

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Pridite pogledat in poslušat

Hribarjev bršljan se je povzpel do vrha hrasta, v času cvetenja pa privablja številne čebele.

Šport / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Prezljeva spet najboljša v Evropi

Lignano, Italija - Od 10. do 20. septembra so bile v Lignanu evropske veteranske igre. V enaindvajsetih športnih panogah se je pomerilo več kot deset tisoč športnikov. Atletika j...

GG Plus / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Jesenske barve gozdnih plodov

Jesen ni samo čas za pobiranje pridelkov v vrtu, jesen nam da tudi veliko darov na izletu v gozd.

Nasveti / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Za leseno mizo

Za leseno mizo smo se zbrali sami marketingarji. To smo tisti, ki smo plačani za to, da smo komercialisti, ekonomisti, nabavniki, prodajalci, tržniki … Skratka to smo tisti, brez katerih svet ne...

Šport / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Napadalcem se bo odprlo

Tako pravi in verjame Siniša Brkič, trener nogometašev Triglava Gorenjske, trenutno devetouvrščene ekipe na lestvici prve lige.