Kriminal

Kuhinja bo nova

Valburga - V noči na torek so neznani storilci iz stanovanjske hiše v Valburgi odnesli gospodinjske aparate. Lastnika so oškodovali za okoli štiri tisoč evrov.

 

Kje bodo sedaj klali?

Jesenice - V minulih dneh je neznani storilec vlomil v poslovne prostore na Jesenicah in si prilastil opremo za zakol živali v vrednosti približno deset tisoč evrov.

 

Ukradli prikolico

Davča - V Davči je nekdo ukradel prikolico Pongratz LPA180U z registrsko oznako KR J4-765 in lastnika oškodoval za okoli 2.500 evrov.

 

Zrezati morajo pločevino

Komenda - V noči na ponedeljek so neznani storilci vlomili v podjetje v okolici Komende in ukradli napravo za rezanje kovine. Podjetje so oškodovali za okoli štiri tisoč evrov.

 

Tatovi v cerkvi

Šmarca - Kamniške policiste so pred dnevi obvestili, da je nekdo razbil okno na cerkvi svetega Mavricija v Šmarci in vstopil vanjo. V cerkvi je razbil še vrata zakristije, kjer pa ni ničesar vzel.

 

Tat potreboval navigacijo

Kamnik - Policisti v Kamniku so obravnavali dva vloma v osebni vozili. Na Ulici Matije Blejca je nekdo razbil steklo na avtomobilu, iz katerega je odnesel navigacijsko napravo Garmin NUVI 225. Lastnika je vlomilec oškodoval za okoli dvesto evrov. Na Ljubljanski cesti je iz odklenjenega avtomobila izginil nahrbtnik s športno opremo in daljinec garažnih vrat. Materialna škoda znaša okoli tristo evrov.

 

Kolesaril bo

Kamnik - V Kamniku je nekdo iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka odtujil gorsko modro-belo kolo Scott na 24 prestav. Lastnik je gmotno škodo ocenil na okoli tristo evrov.

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / četrtek, 22. julij 2010 / 07:00

Zanimanje za počitnice na vasi

Kalanovi so na domači Poljšici pri Podnartu postavili prvo turistično naselje na Gorenjskem.

Objavljeno na isti dan


Kronika / petek, 19. september 2008 / 07:00

V tragediji na Senici umrla zakonca

V sredo zjutraj je na Spodnji Senici pri Medvodah prišlo do požara na stanovanjski hiši družine Mištrafović. Zakonca sta umrla, sin se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru, preiskava pa še poteka.

Prosti čas / petek, 19. september 2008 / 07:00

ZaGvišnGodba predstavlja Marka Breclja

V ciklu večerov imenovanih ZaGvišnGodba se bo prvi predstavil legendarni slovenski kantavtor, publicist, mehki terorist, antikrist in predsednik Lige za boj proti turizmu Marko Brecelj.

Radovljica / petek, 19. september 2008 / 07:00

Na Posavcu gradijo nov vrtec

Malčki se bodo že okoli novega leta selili iz starih prostorov vrtca v bloku.

Gospodarstvo / petek, 19. september 2008 / 07:00

Janus Trade po 15 letih na novi poti

V Janus Trade so se odločili posvetiti zastopstvu korejskega Samsunga.

Kronika / petek, 19. september 2008 / 07:00

Prijava kršitev volilnega molka

Ljubljana - Danes opolnoči se mora v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji končati javna volilna kampanja za parlamentarne volitve. Z notranjega ministrstva so spo...