Z Jonasom Žnidaršičem bomo odkrivali resnico skozi 21 vprašanj, kjer je glavna nagrada petdeset tisoč evrov, od 6. aprila dalje. (Foto: arhiv TV3)

Trenutek resnice razgalja Slovenijo

Televizija TV3 v začetku aprila napoveduje prihod psihološke igre Trenutek resnice, tedensko oddajo z znanim Jonasom Žnidaršičem v glavni vlogi. Igralcem v studiu in gledalcem pred malimi zasloni obljubljajo uro presenečenj, obratov in nenavadnih spoznanj.

Ustvarjalna ekipa oddaje Trenutek resnice je od sredine februarja za sodelovanje v licenčni oddaji prejela več kot tisoč šesto prijav, kar je preseglo pričakovanja producentov in so s takšnim začetkom več kot zadovoljni.

Trenutek resnice je psihološka igra, ki preizkuša pogum in odkritost igralcev, ki na vprašanja odgovarjajo z 'da' ali 'ne'. Resničnost odgovorov meri elektronski poligraf, igralec pa v igri napreduje, vse dokler odgovarja po resnici. Vprašanja so razdeljena na šest stopenj, pri čemer vsaka prinaša določeno denarno nagrado. Cilj igralca je seveda je vsota petdeset tisoč evrov, vendar če se izkaže, da je igralec odgovoril neresnično, izgubi ves do tedaj priigrani denar. Tekmovalec lahko po katerikoli zaključeni stopnji prekine sodelovanje, pod pogojem, da še ni slišal naslednjega vprašanja, vzame priigrani denar in tako zaključi igro. Na poti do glavne nagrade igralca spremljajo družinski člani in prijatelji, ki imajo pravico s pritiskom na gumb ustaviti odgovor na eno vprašanje. Izločeno vprašanje se zamenja z novim. Vendar varnostnega gumba ne morejo uporabiti na šesti stopnji.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Razvedrilo / četrtek, 24. maj 2018 / 10:34

Še vedno držijo skupaj

Minilo je petdeset let, od­kar so dijaki tedaj Srednje tehnične šole Iskra Kranj maturirali – in ob obletnici so se zbrali v Naklem Pri Marinšku na večerji. Organizatorja srečanja Drago Prevodnik i...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / ponedeljek, 30. marec 2009 / 07:00

S kopalkami v stolp

Vodovodni stolp so prejšnji petek odprli za javnost. Številni obiskovalci so prišli uživat v razgledu, predvsem pa so prišli pogledat, kaj neki se skriva v stolpu.

Šport / ponedeljek, 30. marec 2009 / 07:00

Padalstva ne zamenja za nič

Kranjčanka Maja Sajovic se je pred dnevi s svetovnega prvenstva v paraskiju vrnila s srebrno kolajno, enako odličje je osvojila na domačem državnem prvenstvu, obakrat pa jo je premagala le Irena Avbel...

Gospodarstvo / ponedeljek, 30. marec 2009 / 07:00

Nepremičninski trg znova spi

Po ponovoletnem razgibanem prometu z nepremičninami, predvsem veliko ogledi, je marca trg znova nekoliko zastal. Nihanje prometa naj bi zaznamovalo leto 2009.

Gospodarstvo / ponedeljek, 30. marec 2009 / 07:00

Za Soro predlagana likvidacija

Medvode – V petek, 24. aprila, bo skupščina medvoške tovarne pohištva Sora, na njej bodo obravnavali predlog za likvidacijskega postopka. Upravni odbor te družbe, v kateri je zap...

Zanimivosti / ponedeljek, 30. marec 2009 / 07:00

Presrečni mamici velikih družin

Marijo Kern in Marijo Šenk smo na materinski dan obiskali v kranjski porodnišnici. V obeh družinah sta se rodila osma otroka.