Branku Banku je Pantzevo priznanje podelil Slavko Kanalec, direktor Acronija.

Banku Pantzevo priznanje za leto 2008

Jesenice – Jeseniški Acroni je pred dnevi enaindvajsetič podelil Pantzevo priznanje, ki ga podeljujejo za življenjsko delo pri razvoju podjetja. Moralno potrditev uspešnega dela je za leto 2008 prejel Branko Banko, izvršni direktor za tehnologijo v Acroniju, ki je s svojim delovanjem omogočil podjetju postati pomemben igralec na svetovnem trgu nerjavnih, elektro in drugih specialnih jekel.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / torek, 17. junij 2008 / 07:00

Zmagal raper Naske

Z velikim finalom se je v soboto končala druga sezona slovenskega Velikega brata. Voditeljica Nina se je vselila v hišo, zmagal pa je raper Naske.

Objavljeno na isti dan


Šport / nedelja, 1. marec 2009 / 07:00

Bernard Vajdič naš najboljši

Z nedeljskim slalomom se je v Kranjski Gori končal 48. Pokal Vitranc, ki je prinesel veliko pohval organizatorjem in zgolj eno samo uvrstitev za točke svetovnega pokala našim smučarjem.

Kronika / nedelja, 1. marec 2009 / 07:00

Pogrešana gornika našli mrtva

Kamniški reševalci so ponoči v Bobnarjevi grapi pod Kamniškim sedlom našli mrtva gornika.

Šport / nedelja, 1. marec 2009 / 07:00

V Šenčurju rekordno število lokostrelcev

Šenčur - Lokostrelski klub Šenčur je prejšnji konec tedna v športni dvorani v Šenčurju pripravil 18. državno dvoransko lokostrelsko prvenstvo, ki se ga je udeležilo kar 235...

Kultura / nedelja, 1. marec 2009 / 07:00

Sonetni venec še na zgoščenki

"Zgoščenka bo našla pot do vseh, ki imajo radi Prešerna," razmišlja skladatelj Vitja Avsec, čigar uglasbitev Prešernovega Sonetnega venca je zapel Komorni pevski zbor De Profundis.