Lukas Zuschlag in Karmen Stavec (Foto: RTV SLO)

Zmagala baletnik in pevka

V studiu 1 TV Slovenija so se 23. novembra pomerili trije zmagovalni dueti predtekmovanj tretje serije oddaje Zvezde pojejo.

Gledalce pred televizijskimi ekrani sta najbolj prepričala baletni solist Lukas Zuschlag in Karmen Stavec s skladbo Mamma mia skupine Abba, ki jima je tako prinesla zmago pred drugouvrščenima Katjo Fašink in Alešem Vovkom – Raayem ter tretjeuvrščenima Sašom Pappom in Tino Marinšek.

V nedeljo pa se bodo za drugo prosto mesto v finalu pomerili zmagovalca tretje oddaje legendarni fotograf Smiljan Pušenjak in pevka Lidija Kodrič, televizijska voditeljica Tjaša Hrobat Košir in pevec Rudolf Gas ter zmagovalca zadnje serije oddaj Zvezde plešejo Matevž Ogorelec in Tanja Žagar.

Znani pa so tudi že nastopajoči dueti v tretji oddaji drugega kroga, in sicer humorist Jože Krajnc s pevcem Marjanom Uljanom, novinar in animator Jure Mastnak z Marto Zore ter igralec Uroš Fürst s Tino Gačnik - Tiano.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / četrtek, 23. april 2009 / 07:00

Zdravnik in športnik

Dr. Bojan Knap s svojim strokovnim znanjem pomaga številnim vrhunskim slovenskim športnikom, s športom pa se že več kot trideset let ukvarja tudi sam.

Objavljeno na isti dan


Razvedrilo / petek, 10. november 2017 / 23:21

Iz mošta v vino

V Domu krajanov na Primskovem je Akademska folklorna skupina Ozara pripravila tradicionalno martinovanje.

Kronika / petek, 10. november 2017 / 23:20

Pogojna kazen za nekdanjo predsednico

Radovljica – Nekdanja predsednica Medobčinskega društva delovnih invalidov Radovljica Valerija Keršič, ki je bila konec avgusta na kranjskem okrajnem sodišču za kaznivo dejanje izneverjenja pravnom...

Gospodarstvo / petek, 10. november 2017 / 23:19

Zastopništvo na Kitajskem

Kranjska obrtno-podjetniška zbornica na Kitajskem odpira zastopniško pisarno za slovenska podjetja, ki želijo poslovati tudi na največjem trgu na svetu.

Škofja Loka / petek, 10. november 2017 / 23:16

Vzdrževalna dela v predoru pod Stenom

Škofja Loka – Državna direkcija za infrastrukturo je nedavno odgovorila na pobudo škofjeloškega občinskega svetnika glede vzdrževanja predora pod Stenom, ki je predlagal, naj bi vzdrževanje izvajal...

Kranj / petek, 10. november 2017 / 23:16

Priznanje za hotel Brdo

Brdo pri Kranju – Hotel Brdo je pred kratkim prejel pomembno priznanje, saj ga je vodilni mednarodni turistični portal Luxury Travel Guide imenoval za najboljši luksuzni podeželski hotel na svetu (...