Pestra izbira kopalk

Navdušujejo privržence naravnih materialov, upreti pa se jim ne morejo niti ljubitelji in ljubiteljice trend materialov.

Koncept prodaje in izbira blaga je v kranjski Beti enak kot po drugih njenih trgovinah po Sloveniji. Ustavila sem se v Supernovi in zavila v trgovino omenjene blagovne znamke. Razložili so mi, da so oblačila Beti zapeljiva, a hkrati zelo udobna. Športna, pa tudi modna. Navdušujejo privržence naravnih materialov, upreti pa se jim ne morejo niti ljubitelji in ljubiteljice trendovskih materialov.

Mladi so najbolj kritični kupci in hkrati pokazatelji novih trendov. Radi imajo posebne, neobičajne dizajne, pestrost vzorcev in barv, lahkotne materiale.

Kolekcija Beti vsako pomlad in jesen pritegne z novo kombinacijo materialov, barv in modelov. V njihovih kolekcijah najdejo moško, žensko in otroško spodnje perilo, spalni program, kopalke in funkcionalno perilo. Pravijo, da največjo prodajno skupino sestavlja spalni program, po segmentu predvsem ženski, sledijo pa spodnje perilo in kopalke. Njihova ciljna skupina potrošnikov je v starostni skupini od 25 do 55 let.

Ker so dnevi vse toplejši, prihaja obdobje prvega iskanja 'last minute' počitnikovanj, me je zaneslo med kopalke. Pri novi kolekciji je poudarek na živih barvnih odtenkih, kvalitetnih materialih in dobri izdelavi. Izbira med kopalkami je velika. Enodelne, dvodelne, zanimivi vzorci, barvna pestrost. Če bi bila uporabnica kartice Enka, bi bil moj nakup še ugodnejši, saj bi za določeno plačilno vsoto dobila kupon, ki bi ga lahko unovčila že pri naslednjem nakupu. O tem bom še premislila.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / četrtek, 12. julij 2007 / 07:00

Poklon umetniški keramiki

V ateljeju zakoncev Nika in Barbe Štembergar Zupan v Vogljah je potekala 2. mednarodna kolonija umetniške keramike.

Objavljeno na isti dan


Šport / sreda, 28. marec 2012 / 07:00

Naj športnik Tržiča je Uroš Ban

Najboljši v Tržiču v letu 2011 je padalec, najobetavnejši balinar, dobitnik plakete pa najmlajši tržiški olimpijec.

Nasveti / sreda, 28. marec 2012 / 07:00

Do filtra izgoreli

Utrujeni ste, brez energije, razdražljivi in potrti hkrati, stres je vaš vsakdanji spremljevalec, potite se tudi, če vam ni vroče, šumenje v glavi se spremeni v zvenenje, glavoboli so stalnica, t...

Kranj / sreda, 28. marec 2012 / 07:00

Čas za pomladansko smuko

Na večini gorenjskih smučišč so prenehali obratovati, te dni pa je še mogoče smučati na Voglu in na Krvavcu, kjer pa imajo spomladanski urnik.

Kronika / sreda, 28. marec 2012 / 07:00

V Vodicah pogrešajo Zvonka Brežnjaka

Medvode - Policijsko postajo Medvode so obvestili, da svojci pogrešajo 55-letnega Zvonka Brežnjaka iz okolice Vodic. Nazadnje so ga v okolici doma videli 22. marca. Pogrešani je...

Zanimivosti / sreda, 28. marec 2012 / 07:00

Anketa: Za čisto okolje več osveščanja

V vseslovenski čistilni akciji so v soboto v velikem številu sodelovali tudi občani Cerkelj. Nekaj prostovoljcev smo vprašali, zakaj so se pridružili čiščenju in kako menijo, da bi kopičenje smeti v n...