Za Sapramiško obisk pri zobozdravniku ni bil prav nič boleč, saj je nato lahko strla svoj lešnik.

Starši otrokom

Pred kratkim smo obiskali predstavo za otroke, ki obiskujejo vrtec Čenča. Tokrat niso otroci nastopali za starše, ampak so starši presenetili svoje otroke z igro Sapramiška. Otroci so pred predstavo komaj čakali, da zasedejo svoja mesta v malem gledališču, starši pa so se tresli v zaodrju. Med predstavo otroci do konca niso bili prepričani, ali so to njihovi starši ali pa le liki iz pravljice. Sapramiška jih je celo tako prepričala, da so hoteli z njo v mišjo luknjo, vendar so na koncu le videli, da so to njihovi starši, ki so predstavo dobro odigrali.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kamnik / sreda, 22. julij 2015 / 10:16

Udeleženci Oratorija Brdo obiskali Kamnik

Kamnik – Pred dnevi je okoli sto trideset otrok in štirideset animatorjev Oratorija Brdo iz občine Lukovica obiskalo Kamnik.

Objavljeno na isti dan


Jesenice / torek, 23. julij 2019 / 21:20

Kaj si želijo mladi na Jesenicah

Anketa med mladimi je pokazala, da jih slaba polovica želi najti zaposlitev na Jesenicah. V mestu si želijo več koncertov in zabav ter športnih prireditev.

Slovenija / torek, 23. julij 2019 / 21:20

Za nekatere cepivo brezplačno

Proti klopnemu meningoencefalitisu se lahko brezplačno cepijo triletni otroci in 49-letni odrasli.

Razvedrilo / torek, 23. julij 2019 / 21:11

Melodije ob jezeru

Šesta izvedba vse bolj uveljavljenega mednarodnega tekmovanja Blejski zlati mikrofon je ponovno navdušila z nastopi mladih pevk in pevcev iz devetih držav.

Naklo / torek, 23. julij 2019 / 21:09

Razvijali nove poslovne ideje

V Biotehniškem centru Naklo so v okviru projekta Erasmus+ Aqu@teach minuli teden prvič pripravili mednarodno poletno šolo podjetništva z vsebinami s področja akvaponike.

Kronika / torek, 23. julij 2019 / 16:12

Vozilo, ki je končalo v jezeru, poškodovalo žensko

Bled – Iz Blejskega jezera pri Mlinem so danes popoldan potegnili kombinirano vozilo. Kot vse kaže, njegov voznik pri parkiranju ni uporabil ročne zavore, uradnega vzroka za nenavaden dogodek pa po...