Obetavna generacija mladih košarkarjev

Konec novembra je tekmovalno sezono 2007 zaključila najmlajša kategorija košarkarjev KK Jesenice - dečki, stari do 14 let.

Prvi del prvenstva v 2. slovenski košarkarski ligi so odigrali že spomladi, jeseni pa so uspešno zaključili drugi del prvenstva z 2. mestom v svoji skupini. Ta generacija jeseniških košarkarjev, letnik 1993 in mlajši, že tretje leto kakovostno in marljivo trenira pod vodstvom mladega trenerja Dejana Čopiča. Del ekipe bo v prihodnji sezoni nastopal že v starejši kategoriji, večina pa bo ostala še v kategoriji do 14 let, kjer si zato prihodnjo sezono obetajo še vidnejši uspeh.

Ob raznih aktivnostih kluba naj omenimo, da klub z igralci do 14 let sodeluje tudi v tekmovanju Alpe-Adria, kjer ob nekaterih slovenskih ekipah nastopajo še ekipe iz Hrvaške in Avstrije. Velik uspeh pa je, da je KK Jesenice letos k sodelovanju privabil veliko število mlajših dečkov, ki bodo v sezoni 2008 po dolgem času zastopali klub na ravni tekmovanja do 12 let. Sicer pa si aktivnosti lahko ogledate tudi na spletni strani KK Jesenice–mladi: http://www.kk-jesenice-mladi.org/.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / ponedeljek, 19. april 2010 / 07:00

Lani boljša prometna varnost

Radovljiški policisti so zadovoljni s prometno varnostnimi razmerami v občini, predvsem zaradi dejstva, da kljub povečanemu številu prometnih nesreč lani niso beležili smrtnih žrtev.

Objavljeno na isti dan


Tržič / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Priporočila podjetju Bios

Nadzorni odbor Občine Tržič je pripravil poročilo o rednem nadzoru občinskega podjetja Bios za leto 2006, s katerim je seznanil občinski svet na februarski seji.

Zanimivosti / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Pestro kulturno dogajanje

Člani Kulturnega društva Tabor Podbrezje so imeli lani vrsto prireditev, ki so popestrile življenje v vasi.

Škofja Loka / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Petdeset smeri za petdeset let

Franc Langerholc - Cac si je darilo za rojstni dan pripravil kar sam, saj mu je uspelo, da je v enem dnevu preplezal kar petdeset športno plezalnih smeri.

Gospodarstvo / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

V Merkurju rast na vseh področjih

V četrtek je nadzorni svet Merkurja na redni seji obravnaval nerevidirano letno poročilo Skupine Merkur v lanskem letu in ugotovil, da je bilo poslovanje uspešno.

Splošno / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Njeni in naši sladki spomini

V Galeriji Ivana Groharja razstavlja mlada slikarka Barbara Kastelec iz Žirov. Njena obetavnost je že prerasla v odlično avtorico z razpoznavnim slikarskim slogom.