Hotel Golf nominiran za najboljši resort v Evropi in Sredozemlju

Bled - Založba Condé Nast Johansens, izdajatelj mednarodnih vodnikov luksuznih hotelov, je blejski hotel Golf, ki deluje v okviru družbe Sava Hoteli Bled, nominirala za najboljši resort v Evropi in Sredozemlju v letu 2007. Za nagrado se potegujejo še trije drugi hoteli, ki so bili na podlagi priporočil gostov in ocen neodvisnih inšpektorjev izbrani izmed več kot 430 hotelov, objavljenih v vodniku Recommended Hotels & Spas. Dobitnike nagrad bodo razglasili jutri v Londonu.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Mularija / torek, 13. november 2007 / 07:00

Otroška peresa

Peka dražgoških kruhkov V torek, 16. oktobra, smo v šoli pekli dražgoške kruhke. Kako se kruhki delajo, sta nam pokazali gospe Alenka in Breda. Delali smo srčke, angel...

Objavljeno na isti dan


Domžale / četrtek, 3. junij 2010 / 07:00

Člani Mladega foruma sprejeli pet resolucij

Domžale - V Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah je v soboto potekal 17. nacionalni kongres Mladega foruma SD. Mladi, ki jih je nagovoril tudi predsednik vlade Borut Pahor in...

GG Plus / četrtek, 3. junij 2010 / 07:00

Zaščitena belokranjska pogača

V ljubljanski gostilni Breza so aprila predstavili belokranjsko pogačo. Društvo kmečkih žena Metlika, ki je usposobilo in certificiralo dvajset proizvajalcev, je podelilo certifikate, javno pa so...

GG Plus / četrtek, 3. junij 2010 / 07:00

Dobili smo prvo Tuševo kuharsko zvezdo

Finale tekmovanja najboljših mladih, obetavnih slovenskih kuharjev srednješolcev je dobil svoj epilog sredi maja na terasi Planeta Tuš na Primorskem. Za naslov Tuševa kuharska zvezda se je pomeri...

GG Plus / četrtek, 3. junij 2010 / 07:00

Pekli vola in delili torto

Pred kratkim je najboljši sosed na Primskovem praznoval že osmi rojstni dan. Pred centrom so na parkirišču naredili pravo glasbeno–kulinarično veselico, seveda brez torte na tovrstnih prireditvah...

GG Plus / četrtek, 3. junij 2010 / 07:00

Čokolada in slive

Iz bogate zakladnice kuharskega mojstra Janeza Bratovža smo v njegovi knjigi Med zemljo in morjem našli simpatično kremno juho in nebeško kombinacijo čokolade s suhimi slivami.