Rok se je zahvalil domačim, sponzorjem, trenerju in vsem, ki ga na kakršen koli način podpirajo pri njegovih deskarskih sanjah ter verjamejo vanj. (Foto: Tina Dokl)

Zabava uspela, deskar preživel

Deklice s koktejli so imele pladnje redno prazne, gostje so bili sproščeni od prvega trenutka, zabava deskarja Roka Flandra ob koncu uspešne sezone je minila v prijetnem vzdušju.

Konec aprila je minil tudi v znamenju praznovanj. V znanem lokalu nad mestom v Ljubljani je deskar na snegu, alpinec, Rok Flander pripravil zabavo, srečanje z gosti ob koncu uspešne sezone. Letos januarja je namreč v Arosi v Švici postal svetovni deskarski prvak v paralelnem veleslalomu, kjer je v finalu premagal dvakratnega olimpijskega prvaka Švicarja Philippa Schocha, bron pa je šel takrat v roke Švicarju Heinzu Innigerju. Dan po zlatu pa je v paralelnem slalomu dosegel še tretje mesto, tako da je bilo veselje v slovenskem taboru več kot odlično. Takrat pa sta na stopničkah kraljevala brata Schoch, kjer je Simon premagal mlajšega Philippa, bron pa je šel v Rokove vode. V seštevku svetovnega pokala pa je Rok osvojil skupno tretje mesto.

Rokova zabava se je začela okoli osme ure zvečer, med drugim so jo popestrile tudi plesalke Plesnega kluba Miki, s svojim povezovanjem programa pa je ljubljanski igralec Klemen Mauhler občinstvo nasmejal do solz, saj je v modernem stilu komentiranja in imitiranja oponašal znana imena slovenske, predvsem športne, komentatorske scene. Na velikem platnu pa smo lahko ponovno videli tudi Rokove najboljše vožnje letošnje sezone, zahvalil se je tudi prijateljem, sponzorjem in trenerju, skratka vsem, ki so verjeli vanj. Iz rok Avtohiše Vrtač je fant prejel ključ audija A4 karavana, ker športniki potrebujejo prostoren avto - sploh taki, ki se ukvarjajo z zimskimi disciplinami. Zna pa marsikdo povedati, da dandanes 'dobiti avtomobil', čeprav le na uporabo, ni tako enostavno, pa še rezultati morajo biti vrhunski.

 

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Pisma bralcev / petek, 18. maj 2012 / 07:00

Neznosen hrup s Šmarjetne

Open air techno na Šmarjetni gori ... 11. maja 2012, pripravite se na visokogorski in visokooktanski techno na čudoviti lokaciji, ki je tudi najvišja žurerska lokacija v zgodovini Tedna mladih.

Objavljeno na isti dan


Šport / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Domov je prišel le na počitek

Slovenski maratonski plavalec Martin Strel se je po novem rekordnem dosežku, ko je v 66 dneh preplaval kar 5268 kilometrov Amazonke, v petek utrujen vrnil domov.

Šenčur / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Vrtec že pretesen

Vrtec v Šenčurju so zgradili šele pred desetimi leti, pa je že nekaj let premajhen. Prihodnje leto bodo dve skupini otrok nastanili kar v šoli.

Radovljica / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Norvežane zanima poraba denarja

Norveška delegacija se je seznanila z uresničevanjem projekta Sejem bil je živ, za katerega 1,2 milijona evrov prispeva Norveški finančni mehanizem.

Gorje / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Bo Zgornja Gorenjska svoja pokrajina?

Zgornje Gorje - Župani osmih občin z Zgornje Gorenjske (Bled, Bohinj, Gorje, Radovljica, Tržič, Žirovnica, Jesenice in Kranjska Gora) so na rednem mesečnem kolegiju v to...

Splošno / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Zabava uspela, deskar preživel

Deklice s koktejli so imele pladnje redno prazne, gostje so bili sproščeni od prvega trenutka, zabava deskarja Roka Flandra ob koncu uspešne sezone je minila v prijetnem vzdušju.