Spet jutranja dostava

Z mesecem majem ponovno uvajamo jutranjo dostavo časopisa, ki jo je Pošta Slovenije oktobra lani zaradi epidemije ustavila. V tem času smo se dogovorili z drugim izvajalcem in časopis vam bo poslej dostavljalo podjetje Izberi, d. o. o., iz Ljubljane, ki je specializirano za jutranjo dostavo in dostavlja dnevnike Delo, Dnevnik, Večer, Finance.

Na začetku bo Gorenjski glas do sedme ure zju­traj prejemalo slabih šestdeset odstotkov naročnikov, v trimesečnem uvajalnem obdobju bodo postopoma vključeni novi kraji in jutranja dostava se bo povzpela na 77 odstotkov naročnikov. V oddaljene kraje boste časopis še vedno dobivali z redno poštno dostavo, saj Izberi tam nima raznašalcev.

Podjetje Izberi ima elektronski sistem reševanja reklamacij, kar pomeni, da bo naša uslužbenka vaše pripombe vnesla v sistem, ki bo nemudoma obvestil tudi raznašalca na terenu, da bo lahko hitro razrešil problem.

Morebitna vprašanja nam lahko pošljete na elektronski naslov narocnine@g-glas.si, naši sodelavki sta ob delavnikih med 8. in 15. uro dosegljivi na telefonih št. 04/201-42-47 in 04/201-42-41.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / četrtek, 15. november 2007 / 07:00

Ocvirki in pohvale

Stanje zapuščenega avtomobila škoda na Titovi se je v teh jesenskih dneh še poslabšalo, saj ga je jesensko listje prekrilo celo v notranjosti....

Objavljeno na isti dan


Splošno / torek, 21. december 2010 / 07:00

Anketa: Enotni kot nikoli prej in potem

Dvajset let je, odkar smo se na plebiscitu izrekli za svojo lastno državo. Kako danes na to gledajo državljani, so se naša takratna pričakovanja izpolnila?

GG Plus / torek, 21. december 2010 / 07:00

Ekstremna kuhinja nenavadnih kombinacij

Včasih so jo poimenovali kar 'hudičeva', potem pa so gostje sem in tja malce čudno pogledali, češ saj vendar prihaja novo leto, december je bolj prazničen, čemu torej tako ime. Pa jim je ekipa zn...

GG Plus / torek, 21. december 2010 / 07:00

Muškatna juha z ingverjem in kapesanto

Juha, primerna za zimske dni, pravi kuharski mojster Tomaž Polenec.

GG Plus / torek, 21. december 2010 / 07:00

Harmonija barv in okusa

Kranjski Brioni. Restavracija, bistro, kavarna in lounge bar.

Nasveti / torek, 21. december 2010 / 07:00

Jaslice

Nisem prepričan, ali je božič največji cerkveni praznik, sem pa toliko bolj, da je najlepši. Verjetno, ker je decembra, ki ga imamo za tako lep mesec in ker se je usedel čisto na koncu leta, ko že vsi...