Zapora ceste na Polici

Naklo – Gradnja novega krožišča na Pivki pri Naklem poteka s polno paro. Od srede, 11. aprila 2007, do predvidoma 30. junija bo zaradi gradbenih del zaprta cesta Naklo–Kranj. Izvajalci se bodo potrudili dokončati dela pred tem rokom. Kot je povedal delovodja Klemen Marn iz Cestnega podjetja Kranj, so se takoj lotili odstranjevanja asfalta na cestišču in izdelave izkopov za napeljave. Nadaljujejo izgradnjo fekalne kanalizacije, vodovoda in plinovoda do poslovne cone, obenem pa regulirajo potok Dupeljščica. V dobrih dveh mesecih in pol mora biti končano tudi krožišče s štirimi kraki. Ob gradbišču je urejen le zasilni dostop z vozili do objektov v poslovni coni, ves drug promet pa je preusmerjen na novo industrijsko cesto Polica–Okroglo. Prvi dan so v prometnih konicah nastajali zastoji, zato so promet v križišču s semaforji na Polici usmerjali policisti. Precej voznikov je kljub oznakam za zaporo in obvoz zašlo do gradbišča.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / sreda, 30. maj 2018 / 15:54

Triglavovi vaterpolisti četrti na turnirju Tristar

Kranj – V nedeljo se je v Kranju s finalnimi tekmami končal tridnevni vaterpolski mednarodni turnir Tristar 2018, namenjen vaterpolistom, rojenim leta 2002 in mlajšim. Povabilu so se odzvali štirje...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / torek, 3. februar 2009 / 07:00

So plače zdravnikov (pre)visoke?

Bralci komentirate aktualne dogodke

Cerklje na Gorenjskem / torek, 3. februar 2009 / 07:00

Brniško letališče znova odprto

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, ki je bilo šest ur zaprto zaradi težav s snegom, je ob 12.10 uri znova začelo obratovati.

Šport / torek, 3. februar 2009 / 07:00

Plavali za medalje in fige

Letos se je mednarodnega plavalnega tekmovanja Dr. Fig v Kranju udeležilo 600 plavalcev iz štirih držav. S športnim dogodkom obeležen kulturni praznik.

Slovenija / torek, 3. februar 2009 / 07:00

Nato mora čakati na proračun 2007

Državni zbor bi moral v četrtek odločati o ratifikaciji protokola o vstopu Hrvaške (in Albanije) v zvezo NATO, a so poslanci stranke SDS napovedali obstrukcijo.

Šport / torek, 3. februar 2009 / 07:00

V ledu najhitrejši Rusi

Slovenija je v soteski Mlačca prvič gostila tekmo svetovnega pokala v lednem plezanju. Med odlične Ruse se je uspelo uvrstili le bratoma Vukotič z Bleda. Matevž je bil drugi, Jernej pa šesti.