Za Big Brotherja tisoč prijav

Za sodelovanje v popularnem resničnostnem šovu Big Brother, ki ga bodo spomladi predvajali na Kanalu A, so prejeli že več kot tisoč prijav, čeprav je do konca zbiranja le-teh še mesec dni. »Velik odziv ponovno potrjuje, da v Sloveniji ni samo velikega zanimanja za spremljanje resničnostnih šovov, pač pa tudi za sodelovanje v njih. Iz prijav je razvidno, da so si kandidati dobro prebrali pravila in da vedo, kaj lahko pričakujejo; zabavo, prepoznavnost in tudi najvišjo nagrado v resničnostnih šovih doslej – 75 tisoč evrov (17.973.000 SIT). Nagrada gotovo je dodatni motiv za sodelovanje, nikakor pa ne edini,« je povedal Gorazd Slak, programski direktor Pro Plus.

Če je za Big Brotherja izjemno zanimanje, pa je povsem razumljivo manj zanimanja in prijav za šov Zamenjajmo ženi, v katerih bodo nenazadnje sodelovale cele družine in se morajo tako vsi družinski člani strinjati s tem. »Prijav je že več desetin, kar je fenomenalen odziv,« so bili nekoliko skrivnostni v službi za odnose z javnostjo Pro Plus. V vsaki epizodi (serija ima deset epizod) sta dve družini iz povsem različnih okolij Slovenije postavljeni pred verjetno največji izziv v svojem življenju. Ženi izbranih družin namreč za deset dni zamenjata svoji vlogi, se preselita v nova domova, zamenjata moža in otroke ter družinske navade, ne pa tudi spalnic. Vsako izbrano družino za šov pa čaka nagrada tisoč evrov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / sobota, 4. julij 2009 / 07:00

Počitnice so vedno prehitro minile

Oddaja 24ur bo v poletnih mesecih obarvana s poletnimi rubrikami.

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / petek, 12. januar 2007 / 06:00

Rojstva, obletnice, slovesa

Športnike navadno opazujemo zgolj pri njihovih dosežkih, zmagah in porazih. Večinoma pa so čisto običajni fantje in dekleta, možje in žene, ki imajo podobne radosti in skrbi kot drugi.

Prosti čas / petek, 12. januar 2007 / 06:00

Brat vse vidi, Brat vse ve: Zdrava ekološka cigareta

Kot kaže je izum gorenjskega inovatorja prišel v pravem času. Kadilcem bo lažje preživeti protikadilski zakon.

Prosti čas / petek, 12. januar 2007 / 06:00

Nominator 232

Že nekaj časa se je govorilo, da se na Zgornjem Brniku, vasi, ki gleda proti Karavankam, prenavlja domačija, ki naj bi »dvor« postala. In tako so osmega prosinca povabili na »Zgorn´Brn´k...

Kultura / petek, 12. januar 2007 / 06:00

Energija ljubezni

Pod tem naslovom Gabi Grm razstavlja v Tržiču mozaike.

Kultura / petek, 12. januar 2007 / 06:00

Prišel z odhodom

V Mladinskem kulturnem centru v Kranju fotograf Janez Pelko razstavlja cikel fotografij z naslovom "Odhod".