Nova organizacija v Iskraemeco

Kranj - V ponedeljek je nadzorni svet družbe Iskraemeco, d. d., obravnaval poslovanje družbe in potrdili novo organizacijsko shemo. Nova organizacija v ospredje postavlja vlogo prodaje in tako povečuje tržno orientiranost družbe. Uprava, ki jo od novembra vodi mag. Janko Šteharnik je po oceni sveta na dobri poti za dosego zastavljenih ciljev, ki bodo v prvi vrsti omogočili normalno poslovanje družbe, na dolgi rok pa zagotovili njen obstoj in rast. Vodstveno ekipo bo z novim letom okrepil tudi novi član uprave za področje trženja Boštjan Žerovnik.

Nadzorniki so se seznanil tudi z odstopom članice nadzornega sveta Saše Homan. Homanova je svoj odstop podala iz osebnih razlogov. Novega člana bo na naslednji seji imenovala skupščina družbe Iskraemeco, d. d. Nadzorni svet je med drugim potrdil tudi nezaupnico sveta delavcev za razrešitev delavskega direktorja Marjana Gašperlina. Svet delavcev bo sprožil postopek imenovanja novega člana uprave družbe, ki bo zasedel prosto mesto delavskega direktorja.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranjska Gora / četrtek, 4. oktober 2012 / 07:00

Kaj vse požre zabojnik za smeti

Z delavci Komunale Kranjska Gora smo pobrskali po smeteh, ki jih ljudje odlagajo v zabojnike za mešane odpadke. 240-litrski zabojnik premajhen za vse odpadke.

Objavljeno na isti dan


Splošno / sobota, 29. marec 2008 / 07:00

V Naklem pokopali pobite pod Storžičem

O prikritem grobišču ob poti med Lovrencem in Poljano, v katerem so novembra lani našli ostanke štirih žrtev, je prva pisala oktobra leta 2004 Marjeta Smolnikar v Gorenjskem glasu.

Radovljica / sobota, 29. marec 2008 / 07:00

Vodarina prinaša izgubo

Komunala Radovljica je lani poslovala z dobičkom, prvič po petnajstih letih so pozitivno poslovale tudi javne gospodarske službe, vodarina pa še vedno prinaša precejšnjo izgubo.

Radovljica / sobota, 29. marec 2008 / 07:00

Brezposelnost postopoma upada

Konec februarja je bilo v radovljiški občini registriranih 316 brezposelnih, več kot polovica brezposelnih je žensk.

Radovljica / sobota, 29. marec 2008 / 07:00

Lekarna postaja pretesna

Radovljica - Javni zavod Gorenjske lekarne ima v radovljiški občini lekarni v Radovljici in v Lescah ter lekarniško podružnico v Kropi. Lekarne so lani poslovale pozitivno, pri tem pa je r...

Splošno / sobota, 29. marec 2008 / 07:00

Otroštvo te zaznamuje za vse življenje

Otroška ljubezen do trga pred domačimi vrati je prerasla v ljubezen do mesta. Na sprehodu z dr. Cenetom Avguštinom skozi gabrov drevored do graščine.