Gregorjeva stroga mama v klepetu s Klemenom (Foto: Tina Dokl)

Obala ob veliko fešto

Bar 2 je z 12 milijoni tolarjev osrečil Emila. S tem se je končal še en resničnostni šov, sicer pa na POP TV že napovedujejo dva nova - Zamenjajmo ženi in Big Brotherja.

Vrsta pred vhodom v Bar je bila v soboto nekaj pred osmo uro zvečer zelo dolga. Prek železnih vrat so takrat varnostniki spuščali le novinarje, fotografe in VIP goste. Še pred nami je bilo tam 12 izpadlih tekmovalcev. Čeprav je bilo zunaj precej mrzlo, to nekaterih tekmovalk lahkotnejših oblačil ni motilo. Maja si je denimo privoščila obleko in povsem poletne odprte sandale. Petra, ki so si jo mnogi zapomnili kot cmeravo Barovko in se je kmalu po odhodu iz šova razgalila za moško revijo, je izkoristila trenutek in se pridno nasmihala fotografskim objektivom.

Pozitivno sta spet presenetili dvojčici Tina in Ines. »Tako Gregorju kot Emilu iz srca privoščim zmago,« mi reče Ines. In za koga navija Tina, jo vprašam. »Joj, ne vem. Rečem lahko samo, da ima rada Primorsko,« mi odvrne in s tem pove več kot dovolj. Da sta si finale prislužila prava dva Barovca, sta bili prepričani tudi Emilovi sestri Šejla in Majda, ki sta pred začetkom oddaje klepetali z Gregorjevo mamo. Slednja je mnogim ostala v spominu s strogim nastopom na začetku oddaje, ko je Gregorju obljubila, da ga bo oklofutala, če ji bo delal sramoto. »Zdaj sem ponosna nanj,« je dejala.

Okoli pol devete ure se zasliši glas voditelja Bastjana, ki je med drugim svetoval tišino med oddajo: »Zgodilo se je že, da so se ga »nažrli« zadaj. In potem pride veeelik stric in te vrže ven. Ne delajte si sramote.« Tokrat velikega strica nismo videli. Od začetka glasovanja so tako Gregorjevi kot Emilovi navijači v rokah držali telefone in pridno glasovali. »Vedno se hvalim, kako malo zapravim za telefon, zdaj pa bom vse nadoknadila,« je pripomnila Šejla. »Moji glasovi so darilo Emilu za Božička,« je še pristavila. No ja, to darilo gotovo ne bo poceni. Sestrama se je Emil že pošteno smilil. »Čim prej naj bo vsega konec. Vidi se mu, da je utrujen. Če bi prej vedela, kako veliki bodo pritiski, bi ga skušala odvrniti. Mar bi ostal v računalništvu. Brala sem, da ti šovi še dolgo časa pustijo na tekmovalcih posledice,« je bila zaskrbljena Šejla, ki je v roke vsakič znova prijela telefon, ko je Bastjan sporočil tesne vmesne rezultate glasovanja. Medtem ko so nekateri glasovali, so drugi na glas računali, koliko denarja prinesejo vsi ti glasovi in da je pol milijona, ki so ga podarili enemu izmed gledalcev, pljunek v morje.

Ustavilo se je pri skoraj 270 tisoč glasovih. Le dobrih štiri tisoč glasov je odločilo, da gredo milijoni v Emilove roke. Ta si bo z denarjem skušal kupiti stanovanje. Takšen razplet pa je Primorce prikrajšal za veliko fešto, vredno dva milijona tolarjev, kakršno je obljubljal Gregor v primeru zmage.

         

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / nedelja, 30. marec 2008 / 07:00

Šport na tednu mladih 08

Tudi na letošnjem Tednu mladih bomo poskrbeli za široko paleto športnih dogodkov.

Objavljeno na isti dan


Kranj / torek, 1. julij 2014 / 07:00

Urbanistične rešitve za mestno jedro

Kranj – Ob zaključku urbanistične interaktivne razstave Želite? Kranj!, ki je bila na ogled v Layerjevi hiši, o prenovi ulic in trgov starega mestnega jedra gorenjske prestolnice, se je v Stolpu Šk...

Zanimivosti / torek, 1. julij 2014 / 07:00

Iskali zdravilo za tuberkulozo

Sedem dijakov Gimnazije Franceta Prešerna je svoje raziskovalno delo pri krožku bioinformatike strnilo v nalogo, s katero so si prislužili srebrno priznanje na državnem tekmovanju mladih raziskovalcev...

Šport / torek, 1. julij 2014 / 07:00

Na Zarici so proslavili jubilej

Minulo soboto so v športnem parku Zarica pripravili praznovanje 40-letnice domačega nogometnega kluba NK Kranj, vrhunec pa je bila tekma med domačo člansko ekipo in gosti iz Banja Luke.

Kronika / torek, 1. julij 2014 / 07:00

Z manj denarja rešujejo več

Na vrhovnem sodišču po letu dni od podpisa zaveze z vlado ugotavljajo, da je sodstvo doseglo spodbudne premike na bolje, bojijo pa se, da lahko sodiščem že avgusta zmanjka denarja.

Razvedrilo / torek, 1. julij 2014 / 07:00

Praznik dobrote, lepote in športa

Turnir leta, praznik slofutsala, dogodek za vso družino, praznovanje z miss, dobrodelnost in morda še kaj je zaznamovalo prireditev, ki so jo prejšnji teden pripravili v športnem parku Rovn v Selški d...