Po trčenju na avtocesti je povzročitelj nesreče pobegnil. / Foto: PU Kranj

Nevarno zapeljal na avtocesto in pobegnil

Kranj – V petek popoldne se je na gorenjski avtocesti na priključku Kranj zahod v smeri Karavank zgodila prometna nesreča z udeležbo treh vozil. Dva avtomobila sta poškodovana obstala na kraju, domnevni povzročitelj nesreče pa je pobegnil in na Podtaboru zapeljal z avtoceste. Policisti so ga takoj začeli iskati, tudi preko javnih objav. Kot so kasneje sporočili, proti domnevnemu povzročitelju že vodijo postopek.

Po ugotovitvah policistov je voznik povzročil nesrečo, ker je s pospeševalnega pasu nevarno zapeljal direktno proti prehitevalnemu pasu. V nesreči je nastala materialna škoda, povzročila pa je tudi daljši zastoj.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / sobota, 18. april 2009 / 07:00

S Švicarji do naravne energije

Prek švicarskega prispevka bo šest gorenjskih občin uredilo in energetsko prenovilo šest javnih objektov - šol in bazenov.

Objavljeno na isti dan


Šenčur / četrtek, 12. marec 2009 / 07:00

Zapora še ni odpisana

Čeprav v zadnjih dneh semaforjev na regionalni cesti Škofja Loka-Gorenja vas ni več, nadaljnje zapore niso izključene.

Kranj / četrtek, 12. marec 2009 / 07:00

Hitrost vozil je problem ulice

Skupina stanovalcev Grmičeve ulice v Čirčah bi na svoje stroške postavila montažne talne ovire. Pravijo, da zaradi pogostega divjanja vozil, a za to ne dobijo soglasja.

Gorenja vas-Poljane / četrtek, 12. marec 2009 / 07:00

Oživitev dvorca se nadaljuje

Podjetje Hosting ima pripravljen načrt za oživitev Tavčarjevega dvorca Visoko, ki ga morajo občine solastnice še potrditi.

Tržič / četrtek, 12. marec 2009 / 07:00

Skrb za kulturo

Tržič - Na letošnji razpis za sofinanciranje programov ljubiteljskih kulturnih dejavnosti se je prijavilo devet društev in Zveza kulturnih organizacij Tržič. Med prvimi so Mladin...

Vodice / četrtek, 12. marec 2009 / 07:00

Svetniki nasprotujejo zadolževanju občine

Vodice - Vodiški svetniki so pred dnevi obravnavali proračun občine za leto 2009, ki je visok dobrih 5,2 milijona evrov. Med največje načrtovane investicije sodi nadaljevanje obn...