Tanja odgovarja

»Marjetica 83«

Spoštovana Tanja, zopet me malo zanima zdravje najmanjše hčerke. Vidite še kakšne komplikacije pri njej ali lahko počasi zadihamo? Mogoče še zdravje druge hčerke in mene?  Kako bo v prihodnosti z mojo službo in financami? Še malo me zanima za partnerja, ampak mislim, da je vse v popolnosti izgubljeno ter da je bolje, da se umaknem in stvari popolnoma pustim pri miru. Je tako? Iskrena vam hvala ter srečno še naprej.

Zelo je težko takrat, ko zboli otrok in mu kot starši ne moremo pomagati. Edino z ljubeznijo in z občutkom varnosti in topline. Tudi to je zdravilo. Lahko vam rečem, da boste počasi zadihali, saj se hčerine težave umirjajo in v prihodnosti bo vse v redu. Nekaj časa vas bo še vseeno strah, a kmalu temen oblak odide naprej in stran od vas. Zdravje druge hčere je in bo še naprej v redu, bodite brez skrbi. Pri vašem zdravju pa se vidi veliko stresa, počutite se nemočno in vse to se pozna pri zdravju. Zaupajte vase in v življenje. Partnerski odnos vam sproža dvome in vedno bolj ste negotovi. Iz njegove strani vidim čustva, a vse premalo se potrudi. Morda je narobe to, da ima vas in vse ostalo za samoumevno. Kar pa nikoli ni. Vsekakor še ni vse izgubljeno, svetujem vam, da se čisto malo umaknete, le toliko, da zazna, da bo moral kaj narediti. In naredi. Ni po­trebno veliko besed, včasih je tišina tista, ki pove veliko več. Pot je vedno samo naprej. Glede službe vam ne vidim nič posebnega, vse ostaja enako vsaj eno leto. Kasneje se vam odpirajo dobre priložnosti za spremembe. S financami se vam bo izšlo po planu, ki ga imate. Želim vam vse dobro.

»Kozorog«

Zanima me, ali kdaj spoznam pravo dekle. Kako mi kaže v službi, najbolj me zanima delovnik. Sprašujem tudi za sestro: ali ima s tem fantom samo avanturo, je kaj resnega ali ga naj pusti. Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Ljudje, ki jih spoznamo, so taki, ki pridejo in gredo, in so taki, ki pridejo in za vedno ostanejo v naših srcih in življenjih. Še v tem letu boste spoznali žensko, ki bo ostala za vedno, saj bo tista prava. V roku dveh mesecev lahko pričakujete spremembe v službi, še posebno pri delovniku, s katerim sedaj niste preveč zadovoljni. Sestrina ljubezen je na samem začetku in ni ji treba preveč hiteti, dogodki se ji bodo spontano odvijali in vedno bolj bo zaljubljena. Zato ne bo premišljevala v smeri, da bi se s fantom razšla. Razmerja ne vidim samo kot avanturo. Lep pozdrav.

»Trikotnik«

Prosim, če mi poveste, ali se kdaj rešim svojih težav. Moje breme je pretežko za samo enega človeka.

V preteklosti ste doživeli veliko razočaranj, ampak počasi boste morali vse to pustiti za seboj. Kajti prihodnost je jutri, včeraj pa vse tisto, kar je bilo. Veliko je ljudi, ki vas imajo radi, dovolite jim, da vam pomagajo. Ne odrivajte jih stran. Breme bo takoj lažje. Srečno.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / petek, 19. april 2019 / 09:17

Loški rokometaši danes v Celje

Škofja Loka – Z dvema zmagama nad reprezentanco Nizozemske minuli konec tedna si je naša moška rokometna reprezentanca že prislužila igranje na evropskem prvenstvu v začetku prihodnjega leta. Ta ko...

Objavljeno na isti dan


Bohinj / nedelja, 4. oktober 2009 / 07:00

Vrtec bo po novem ob šoli

Bohinjski svetniki so soglašali z gradnjo novega desetoddelčnega vrtca ob osnovni šoli v Bohinjski Bistrici.

Gospodarstvo / nedelja, 4. oktober 2009 / 07:00

Priznanja šestim upravnicam gorenjskih pošt

Kranj - Vodstvo Pošte Slovenije je pred kratkim na tradicionalnem srečanju upravnikov slovenskih pošt v Ljubljani podelilo priznanja odličnim upravnikom pošt ter predstavilo posl...

Gospodarstvo / nedelja, 4. oktober 2009 / 07:00

To lahko vidiš le enkrat v življenju

Gobe letos dobro rastejo, gobarji pripovedujejo o orjaških jurčkih, o tem, da so jih veliko našli na enem mestu ...

Prosti čas / nedelja, 4. oktober 2009 / 07:00

Angelca že zavija z očmi

Bolj ali manj znani Slovenci so ta teden začeli z bojem za denarno nagrado na Kmetiji slavnih.

Kronika / nedelja, 4. oktober 2009 / 07:00

Odprava pripora za Romuna

Na procesu o poskusu ropa pri bencinski črpalki v Voklem na gorenjski avtocesti je kranjsko sodišče odpravilo pripor za prvoobtožena Romuna.