Tanja odgovarja

»Marjetica«

Pozdravljeni, Tanja. Že sama sebi grem na živce, ker ves čas nekaj sprašujem. Samo še enkrat poglejva za tega moškega. Mislim, da mi je vse spolzelo iz rok in je srečno zaljubljen, vse tako kaže. Popolnoma sem že obupala in mislim, da je vse izgubljeno. Hvala in lepe praznike.

Kadar mi nekdo vošči, vedno rada v šali rečem, zaželite mi ljubezni. Kajti za bolezen so zdravila, denar v resnici ni tako pomemben, seveda je hudo, če ga ni, a tudi z manj se preživi. Ljubezen, ljubezen pa je tista, brez katere se ne da preživeti. Vsaj kvalitetno ne. Verjamem, da ste že sami sebi v breme, saj se take ne poznate. Ni vam spolzelo iz rok in nič še ni izgubljeno ali zamujeno. Pač mora še sam priti do določenih spoznanj in prehoditi pot brez vas. Ni srečen in na ta način nikoli ne bo. Dajte mu še malo časa, to je vse, kar morate in lahko naredite. Vse se zgodi ob svojem času, saj to veste. Ima vas rad, to je največ, kar morate vedeti. Tudi jaz vam želim lepe praznike in imejte se radi.

»Hiša v okolici«

Pozdravljeni, draga Tanja, že na veliko vprašanj ste mi odgovorili, vsi vaši odgovori so bili pravilni in meni v zelo veliko pomoč. Hvala vam za vse odgovore. Sedaj imam zopet vprašanje za nakup hiše. Za prejšnjo hišo ste mi odgovorili, da to ni tista hiša, s katero bova z možem zadovoljna, in da tu ni prave energije. Nič več ne siliva v nakup te hiše. 

Sedaj smo se začeli pogovarjati za drugo hišo. Prosim vas, da pogledate, kako bo s to hišo? Ali bo cena sprejemljiva za lastnika? Če se odločita za prodajo, vas prosim, da pogledate, kdaj se postopek začne in kdaj konča. Če pa to ni prava hiša, vas prosim, da napišete, kdaj in kje naju čaka nova nepremičnina. Želim vam dobro na vseh področjih in da bi nas še dolgo razveseljevali s svojo pozitivno energijo.

Zelo sem vesela, da ste z mojimi odgovori zadovoljni, saj je to potrditev za moje delo, ki mi veliko pomeni, in ne predstavljam si, da bi delala kaj drugega. Moja videnja so zgolj smernice, na koncu se mora vsak posameznik odločiti sam. Nasveti pa naj bi bili vedno dobrodošli. Poznam okolico, kjer se zanimate za hišo. Je dobra in pozitivna v vseh pogledih. Lastnika se sicer še odločata za prodajo, a vidva sta prva v vrsti. Kot vidim, sta pripravljena ceno še spustiti, a to šele takrat, ko bosta prepričana, da mislite resno z nakupom. Tako da se vam nedvomno splača potruditi in še malo počakati. Dajte jim vedeti, da ste resni in da vas zanima nakup. Sam postopek bi se lahko začel že v tem letu, dokončal pa tam nekje do meseca februarja, najkasneje marca. Ta čas je najbolj primeren za vašo selitev, za katero verjamem, da vam prinaša samo dobre in pozitivne spremembe. Takoj ne boste opazili, a kmalu se boste zavedali in žal vam bo le, da se za to niste odločili že prej. Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Zanimivosti / sreda, 13. junij 2012 / 07:00

Vztrajali so kljub dežju

Športno društvo Vztrajaj - NEVER GIVE UP je v prvih desetih junijskih dneh pripravilo humanitarni projekt 10 krogov za 10 nasmehov, na deževno soboto pa so tekli tudi v Kranju.

Objavljeno na isti dan


Kronika / četrtek, 5. junij 2014 / 13:34

Matevž »izgubil očetovstvo«

Na sojenju Matevžu Logarju iz Podvrha zaradi nezakonitega zadrževanja rjavega medveda je pričal obtoženčev oče in skušal čim bolj razbremeniti sina.

Šport / četrtek, 5. junij 2014 / 13:28

Primožič drugi na Madžarskem

Na 212 kilometrov dolgem teku okoli Blatnega jezera na Madžarskem je gorenjski ultramaratonec Lojze Primožič zaostal le za rekorderjem in zmagovalcem Ivanom Cudinom.

Bled / četrtek, 5. junij 2014 / 13:27

Trikotničarka pod nadzorom

Več kot sto potapljačev se je v soboto že 21. leto zapored lotilo čiščenja dna in obrežja Blejskega jezera.

Škofja Loka / četrtek, 5. junij 2014 / 13:25

Prispevek se jim zdi previsok

Iniciativa za pravični komunalni prispevek v občini Škofja Loka nasprotuje višini komunalnega prispevka, kakršnega za priključitev na kanalizacijo z odlokom predlaga občina.

Razvedrilo / četrtek, 5. junij 2014 / 13:20

Pol stoletja pozneje

Ob petdesetletnici mature so se srečali trije razredi takratne Gimnazije v Kranju – 4.a, b in c – gimnazijci, ki so maturirali leta 1964. Na slavnostno srečanje so nekateri prišli tudi iz tujine, saj...