Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Že kar nekaj časa ste se otepali vsakršne družbe – z izgovorom, da nimate časa. Tokrat vam to ne bo uspelo. Na koncu vam ne bo žal. Lepo presenečenje pa vas čaka tudi pri financah, saj boste dobili darilo v obliki denarja.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Dnevi, ki prihajajo, vam prinašajo rešitve – take in drugačne. S tem pa je pred vami obdobje miru in sožitja. V bližnji prihodnosti boste začeli spreminjati krog svojih prijateljev, saj boste končno spregledali. Pripravite se na daljšo pot.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Težave, ki so se vam nabrale, se umaknejo. V naslednjem tednu se vam vse po vrsti izboljša. Že nekaj časa niste nič storili zase. Prav nič vam ne bi škodilo, če bi kdaj pa kdaj sebe postavili na prvo mesto. Presenečenje vam bo vzelo sapo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Novice, ki jih že dolgo časa čakate, bodo končno le prišle do vas. Pred vami je popolnoma nov projekt in ne bo je sile, ki bi vas zadržala pri napredku. Na osebnem področju boste spoznali, da morate za srečo tudi sami kaj narediti.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Obeta se vam cel niz krajših poti in znali boste združiti prijetno s koristnim. Sicer vam bo nekoliko zmanjkovalo časa, a vseeno boste precej zadovoljni. Odločali se boste o nekem večjem nakupu in pri tem upoštevali nasvet prijateljev.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Odločitve, ki ste jih sprejeli v bližnji preteklosti, niso bile najbolj pametne in preudarne. Še dobro, da boste imeli priložnost za popravni izpit. Tokrat glejte, da ne bo spet jezik hitrejši od pameti. Pred reakcijo raje naprej štejte do deset.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Ko že mislite, da ste prišli do cilja, se vam ta izmakne in potem spet naprej. Pred vami so dnevi polni raznih presenečenj, poslovno in v družinskem krogu. Tudi glede financ se pripravite na izboljšanje. Brez skrbi, vse bo šlo prav.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Že nekaj časa imate občutek, da se vas nekdo, ki vam veliko pomeni, izogiba. Seveda je zato kar nekaj slabe volje in negotovosti. Resnica pride na dan in čaka vas prijetno presenečenje. Sestavil se bo mozaik vaših čustev in pričakovanj.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Pred vami je veliko različnega dela, in ker ste včasih kar preveč odgovorni, se boste izjemno trudili, da vse uspešno opravite. Šele ob koncu tedna si boste lahko privoščili nekaj minut samo zase – in jih seveda dobro izkoristili.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Na delovnem mestu boste poskušali nekaj prikriti, kar pa vam ne bo najbolje uspelo. Svojo zagato boste ublažili s preusmeritvijo pozornosti na drugo področje. Nepričakovan denarni dobiček bo prišel prav. Sobota bo vaš dober dan.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

V zadnjem času ste doživeli nemalo razočaranj in ne boste se mogli otresti notranjega strahu pred ponovnim padcem. A ne smete pozabiti, da pademo vedno samo zato, da se lahko poberemo. Čaka vas še veliko lepega, zaupajte v življenje.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Veliko truda boste vložili v projekt in na koncu boste uspešni in zadovoljni. Brez premora se boste takoj angažirali na drugem področju. Pričakujte pa, da vam bo zaradi tega zmanjkalo časa za druge stvari. Ob koncu tedna vas čaka presenečenje.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Razvedrilo / četrtek, 19. april 2018 / 22:17

Prihajajo okrogle obletnice

Lea Lukanec je praznovala trideseti rojstni dan, Klemen Ličar štiridesetega. Do konca leta pa prihaja šopek okroglih kolesarskih obletnic, med njimi vsaj dve štiridesetletnici in dve srečanji z abraha...

Objavljeno na isti dan


GG Plus / ponedeljek, 19. november 2018 / 18:12

Grad in zgodbe rodbine Khisl

V Gorenjskem muzeju so odprli letošnjo osrednjo muzejsko razstavo z naslovom Grad Khislstein in zgodbe rodbine Khisl. V letu evropske kulturne dediščine in ob 65-letnici delovanja Gorenjskega muzeja m...

GG Plus / ponedeljek, 19. november 2018 / 18:10

Znanje mora postati prioriteta

Učiteljica slovenščine iz Osnovne šole Ivana Groharja Škofja Loka Lena Vastl se je pred začetkom letošnjega šolskega leta odpravila na dvoletni magistrski študij na Finskem. Pridobljeno znanje bo lahk...

Škofja Loka / ponedeljek, 19. november 2018 / 17:11

Obnovili bodo Kidričevo cesto

Pri pokopališču Lipica bo krožno križišče, graditi ga bodo začeli prihodnje leto.

Domžale / ponedeljek, 19. november 2018 / 17:11

V teku vrsta investicij

Domžale – Občina Domžale se je novembra lotila vrste projektov. Kot so sporočili, so začeli z urejanjem športnega parka v Depali vasi, v teh dneh pa se bo začela tudi obnova kletnih prostorov v Špo...

Kamnik / ponedeljek, 19. november 2018 / 17:10

Vodohran bodo prenovili

Občina Kamnik se je v teh dneh lotila rekonstrukcije in dozidave vodohrana Črna pri Kamniku, zaradi česar morajo krajani na tem območju vodo prekuhavati.