Gašper Kuralt / Foto: PU Kranj

Pogrešana že nekaj dni

Kranj – Gorenjske policiste so ta teden zaskrbljeni svojci obvestili o dveh pogrešanih osebah. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je že v ponedeljek izginila vsaka sled za 21-letnim Gašperjem Kuraltom iz okolice Kranja, od srede zvečer pa je pogrešan tudi 87-letni Alojzij Perko iz Naklega.

Mladega Gašperja Kuralta so nazadnje videli v ponedeljek zjutraj. Oblečen je bil v sive športne hlače in siv športni pulover, pri sebi pa ima lahko tudi manjšo rdečo torbo ter dve jopici – modre in rdeče barve. Pogrešani je visok 175 centimetrov in ima svetle krajše lase.

Alojzij Perko pa je bil nazadnje oblečen v sive hlače in zeleno jakno, obut pa v črne čevlje. Verjetno hodi s sprehajalno palico. Obstaja možnost, da se je s kraja odpeljal z avtobusom. Visok je okoli 180 centimetrov, ima sive lase in je urejenega videza.

Policijska uprava Kranj poziva vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o pogrešanih osebah, da jih sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Slovenija / petek, 18. maj 2012 / 07:00

Biti pred vsemi najboljšimi

Tak je cilj naših najboljših veslačev Iztoka Čopa in Luka Špika, ki sta na prvi letošnji tekmi svetovnega pokala osvojila tretje mesto in se pripravljata za nastop na olimpijskih igrah, kamor si želij...

Objavljeno na isti dan


Kronika / sreda, 31. julij 2013 / 15:06

Tovornjak na avtocesti prebil odbojno ograjo

Vodice - Danes okoli 9. ure se je na na gorenjski avtocesti pri Vodicah zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil promet na avtocesti proti Ljubljani zaprt do 12. ure. Po do sedaj zbr...

Razvedrilo / sreda, 31. julij 2013 / 12:17

Doktor, ki obožuje blues

Odprla se je glasbena ordinacija: britanski igralec Hugh Laurie – znani dr. House – je s koncertom napolnil ljubljanske Križanke in dokazal, da ima v sebi več talentov, kot si mislimo.

Radovljica / sreda, 31. julij 2013 / 12:16

V kampu Šobec rekordno število gostov

Lesce - Šobčev bajer v Lescah v teh vročih dneh ponuja odlično osvežitev, saj temperatura vode ne presega dvajsetih stopinj Celzija. Kot je povedal direktor Kampa Šobec Sašo Gašperin, se j...

Gorenjska / sreda, 31. julij 2013 / 11:47

Za študente tudi poleti vse manj dela

Na Gorenjskem je poleti največ ponudb za delo, med katerimi lahko izbirajo dijaki in študenti, na področju strežbe v barih, kampih in drugih gostinskih obratih.

Rekreacija / sreda, 31. julij 2013 / 11:19

Sončarica na recept

Dobiti sončarico v teh dneh res ni težko. Zadostuje že, da greš na primer malo čez poldne teč za kako uro ali dve.