
Poletno branje knjig
Poletni dopust je tudi čas za branje knjig. Naključno izbrane smo vprašali, ali dopust preživljajo tudi z branjem knjig, ali jih berejo več kot sicer, kaj predvsem berejo, kateri je njihov najljubši avtor, knjiga, zvrst ...
Poletni dopust je tudi čas za branje knjig. Naključno izbrane smo vprašali, ali dopust preživljajo tudi z branjem knjig, ali jih berejo več kot sicer, kaj predvsem berejo, kateri je njihov najljubši avtor, knjiga, zvrst ...
Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949
... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ...
Kronika / sreda, 20. maj 2015 / 13:42
Naklo – Prostovoljno gasilsko društvo Naklo je imelo v četrtek gasilsko vajo, s katero so se preizkusili v evakuaciji velikih stavb. Vajo so izvedli v stavbi osnovne šole v Naklem, saj mora vsaka š...
Zanimivosti / četrtek, 12. junij 2008 / 07:00
Soričani so minuli konec tedna odkrivali izvorne tirolske korenine in obiskali mesto Innichen. Izjemen podvig je uspel ultramaratoncu Poldetu Thalerju, ki je pretekel 240-kilometrsko razdaljo od Innic...
Zanimivosti / četrtek, 12. junij 2008 / 07:00
Prostovoljni gasilci so se v nedeljo ob svetovnem dnevu gasilcev pomerili v zahtevni gasilski disciplini, ki je bila doslej rezervirana samo za njihove poklicne kolege.
Nasveti / četrtek, 12. junij 2008 / 07:00
Veliki Javornik oz. Ženiklovec (1715 m) - Travnati vrh, ki je idealen za turnosmučarsko vijuganje, v poletni sezoni pa je to vrh, ki s svojo planino ob vznožju privablja številne ljubitelje planšarij...
Zanimivosti / četrtek, 12. junij 2008 / 07:00
Snovik - Turistično društvo Tuhinjska dolina je v Termah Snovik pripravilo tradicionalno, že 6. kuharsko tekmovanje v pripravi postrvi, na katerem se je pomerilo osem amaterskih...
Nasveti / četrtek, 12. junij 2008 / 07:00
Jagodna juha s kruhovimi kockami Sestavine: 40 dag jagod, 1 liter in pol vode ali juhe, dišave po okusu, 2 dag moke za prežganje, malo vina. Priprava...