Nova velika zmaga za Janežiča

Kranj – Vodičan Luka Janežič je na atletskem mitingu serije IAAF World Challenge v Hengelu na Nizozemskem dosegel novo odmevno zmago. Najboljši je bil v teku na 400 metrov s časom 45,43. Za njim so bila nekatera znana imena atletike, kot sta Američan Kerron Clement, aktualni olimpijski zmagovalec na 400 metrov z ovirami, in Nizozemec Liemarvin Bonevacia, bronast na letošnjem dvoranskem evropskem prvenstvu in lanskem evropskem prvenstvu na prostem.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / petek, 23. julij 2010 / 07:00

Kos primer Peko odstopil policiji

Protikorupcijska komisija bo policiji predala zbrano gradivo o sporni prodaji nepremičnin tržiškega Peka v tujini. Državni proračun naj bi bil oškodovan za nekaj milijonov evrov.

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / četrtek, 5. marec 2009 / 07:00

Rokovnjači v luči turizma

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj je pripravil prvi posvet o rokovnjačih. Zgodovina, ki lahko bogati turizem.

Zanimivosti / četrtek, 5. marec 2009 / 07:00

Ste za to, da bi bile olimpijske igre na Gorenjskem?

Bralci komentirate aktualne dogodke

Zanimivosti / četrtek, 5. marec 2009 / 07:00

Anketa: Razlike v plačah pogosto krivične

Kako so ljudje danes zadovoljni s plačami, kdo dobi preveč, kdo premalo, so smiselni ukrepi, ko v krizi klestijo plače zaposlenih, so vprašanja, ki nas vznemirjajo predvsem v težkih razmerah.

Kronika / četrtek, 5. marec 2009 / 07:00

Evropski policisti o prometu

Na Brdu pri Kranju je prejšnji teden potekal dvodnevni mednarodni seminar o prometni varnosti, ki ga je v okviru projekta Lifesaver organizirala Evropska zveza prometnih policij.

Kronika / četrtek, 5. marec 2009 / 07:00

Zgorelo ostrešje

Meja - V petek ob 2.45 so Operativno komunikacijski center v Kranju obvestili, da je zagorelo v stanovanjski hiši na Meji. Na pomoč so poklicali poklicne gasilce iz Kranja in pro...