Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Končno boste naredili nekaj zase, pa naj bo to zaradi zdravja oziroma dobrega počutja ali pa nakupa novih poletnih oblačil. To sta res dve skrajnosti, a vsakih pet minut bo dobrodošlih v vašem napetem, hitrem ritmu vsakdana.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Tudi za vas bo tokrat veljalo pravilo, da po dežju posije sonce. Če ste zaljubljeni, ste ravno sedaj v najboljšem obdobju, da se vam izpolni želja glede ljubljene osebe. Hkrati pa ne smete pozabiti obljube, ki ste jo nekomu dali.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Tako duhovno kot osebno in poslovno boste imeli v tem tednu veliko izzivov. Vse to vam bo pogodu, saj ste človek akcije in vedno radi spoznavate nove stvari in si znate vzeti čas za tisto, kar vas veseli. Čaka vas lepo presenečenje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ker boste začeli gledati na dogajanje z drugega zornega kota, se vam ne bo zdelo več marsikaj nerešljivo. Spoznali boste napake – in kako se jim izogniti. Čisto vsaka stvar v življenju ima svoj namen. Finance se vam obrnejo ne bolje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Nepričakovani dogodki vam bodo odprli nove možnosti, ki jih nikakor ne pričakujete. Prvotni načrt se bo v celoti spremenil, za trenutek se bo sprožila slaba volja, a zmaga bo na vaši strani in to bo najbolj pomembno od vsega.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Na delovnem mestu se vam obeta pomemben pogovor. Izid pogovora bo odvisen od vašega obnašanja. Pričakovali bodo samozavesten pristop in glejte, da boste dali vse od sebe. S tem se boste končno naučili, da si ceno postavljate sami.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Osredotočili se boste bolj na nujne zadeve, saj se boste zavedali, da si tokrat ne morete privoščiti nobene zmede. Stabilnost vam bo dala občutek potrditve in vse zadeve boste pozitivno izpeljali. Tokrat ne upoštevajte nobenih nasvetov.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Res imate še veliko dela, a družina bo od vas pričakovala, da se ji maksimalno posvetite. Roko na srce – komaj čakate, da vas partner postavi pred dejstvo, ker zato ne boste imeli slabe vesti. No, kakorkoli že, obeta se vam prijeten konec tedna.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Ves teden se boste morali odločati o pomembnih zadevah. Nekatere bodo tudi take, ki ne bodo povezane z vami, a bodo vseeno ključnega pomena. Veliko boste razmišljali o nekom, ki vam je bolj pri srcu, kot si mislite. Akcija!

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Na različne načine boste poskušali drugim, predvsem pa sami sebi dokazati, da ste sam svoj človek, da se sami odločate in spreminjate smer poti, kakor se vam zdi najbolje. Vedno. Poguma vam ne bo zmanjkalo, kar pa je najvažnejše.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Zmanjkovalo vam bo časa, in če boste hoteli imeti trenutek zase, se boste morali kar pošteno potruditi. Odvisno bo le od tega, koliko vam bo vse skupaj pomenilo in ali se boste odpovedali tistim stvarem, ki naj ne bi bile na prvem mestu.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Res vam zadnje dni zvezde niso bile naklonjene, a vse to se bo hitro spremenilo. Že v sredini tedna vas bo poiskala sreča in vse vam bo uspelo, česarkoli se boste lotili. Tudi v ljubezni boste izkoristili vse dane možnosti in zadovoljni boste.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / ponedeljek, 17. junij 2013 / 11:57

Vaš razgled

Objavljeno na isti dan


Nasveti / sobota, 27. maj 2017 / 19:58

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

GG Plus / sobota, 27. maj 2017 / 19:57

Pot loška vas v planine kliče

... skoz grebene in skoz griče, iz Škofje Loke, mesteca, vas, ljubitelje gora. Tako se začenja pesem škofjeloških planincev, katerih društvo letos proslavlja 110-letnico in je ne le eno najstarejših,...

Kamnik / sobota, 27. maj 2017 / 17:40

Kegljali s kroglo na vrvici

Kamnik – Organizacijo pokrajinskih športnih iger v kegljanju s kroglo na vrvici so tokrat prevzeli člani Društva upokojencev Kamnik. Ob svojem kegljišču, ki so ga postavili v Avto kampu Resnik v Ka...

Naklo / sobota, 27. maj 2017 / 17:39

Moto dan Ptičkov brez gnezda tudi dobrodelen

Naklo – Moto klub Ptički brez gnezda je pred kratkim organiziral šesti Moto dan na parkiriščih za Merkurjem v Naklem. Lepemu številu motoristov so se pridružili še drugi obiskovalci, rdeča nit prir...

Naklo / sobota, 27. maj 2017 / 15:21

Korošice spoznavale Slovenijo

Srednja šola Biotehniškega centra Naklo je znova gostila dijakinje iz dveh koroških kmetijskih šol.