Urban je v KluBaru poskrbel za izjemno vzdušje. / Foto: Primož Pičulin

Bodi moja voda

V kranjskem KluBaru je v soboto navdušil karizmatični reški pevec Damir Urban, tudi decembrski koncertni spored pa v Klubaru zagotavlja pestre glasbene večere.

Pevec Damir Urban je s svojim odličnim bendom v KluBaru predstavil skladbe z albuma Mamut, za katerega je lansko leto zavrnil porina, najpomembnejšo hrvaško glasbeno nagrado. Manjkale niso niti njegove prejšnje uspešnice, s sedaj že zimzeleno Budi moja voda, ki ima na spletnem youtubu več kot šest milijonov ogledov. Urban je lani razprodal zagrebško dvorano Dom sportova, kasneje Kino Šiška, tokrat pa je privabil širšo publiko v KluBar, kjer se pestro glasbeno dogajanje obeta tudi v decembru.

Tako bodo že ta četrtek, 1. decembra, ob 21. uri v KluBaru pripravili plesišče za vse ljubitelje svinga, v soboto pa v goste prihaja udarna Zablujena generacija. V soboto, 10. decembra, bo temperaturo dvigovala zasedba Elvis Jackson, teden dni kasneje bodo nastopili domačini Joške v'n, za predbožični ter prednovoletni koncertni žur pa bosta poskrbeli zasedbi The Strings (23. decembra) ter King Foo (30. decembra). »Potrudili smo se, da bo tudi v decembru pri nas kar nekaj odličnih koncertov. Poleg tega se obeta tradicionalna Božična štal'ca, ki jo organizira Sandi Murovec - Muri, in dobrodelni večer Študent podari mi, kjer bodo tako kot lani posebej za ta dogodek nastopili kranjski Šundri,« na veselodecembrske koncerte vljudno vabi vodja KluBara Klemen Malovrh. Posebno decembrsko presenečenje v Klubaru pa bo nastop raperja Zlatka, čigar nastop se obeta 16. decembra.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / sreda, 28. maj 2008 / 07:00

Petič mavrično

V soboto, 7. junija, bo v Železnikih že petič potekal literarni maraton Mavrica neba.

Objavljeno na isti dan


Šport / sobota, 12. december 2020 / 19:36

Svetovni prvak je Nemec Karl Geiger

V Planici je po štirih serijah naslov posamičnega svetovnega prvaka osvojil Nemec Karl Geiger. Najboljši Slovenec na dvanajstem mestu Anže Lanišek.

Zanimivosti / sobota, 12. december 2020 / 18:59

Vse redkejši prizori

Iglasti gozdovi z bogato podrastjo predstavljajo najustreznejše življenjsko okolje divjim petelinom, tako da ni presenetljivo, da ta karizmatična ptica močno zaznamuje tudi gorenjske gozdove – njeg...

Nasveti / sobota, 12. december 2020 / 18:59

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Kronika / sobota, 12. december 2020 / 18:57

Vlomili v skladišče

Kamnik – V Kamniku so pred dnevi neznanci vlomili v skladišče podjetja, od koder so odtujili več kosov električnega in baterijskega orodja. Podjetje so oškodovali za okoli dva tisoč evrov.

GG Plus / sobota, 12. december 2020 / 17:06

Lovrenc Lavtižar, tragedija misijonarja na Rdečem jezeru

V lepem in sončnem jutru se je 3. decembra 1858 Kranjskogorčan misijonar Lovrenc Lavtižar odpravil peš čez zamrznjeno Rdeče jezero na obisk k Indijancem v svoji novi misijonski postaji, ki sta jo s...