Javni poziv za avtobusni terminal v Kranju

Kranj – Mestna občina Kranj je ta teden na spletni strani objavila Javni poziv promotorjem k oddaji vloge zainteresiranosti za izvedbo projekta Gradnja avtobusnega terminala. Kot pojasnjujejo, je predmet projekta celovita ureditev območja, predvsem s prometnega vidika s poudarkom na vzpostavitvi novega avtobusnega terminala in gradnje parkirne hiše pod njim, obsega pa še posamezne gradnje ob avtobusnem terminalu ob Bleiweisovi ulici. Mestna občina Kranj vloge zbira do 12. oktobra, podrobnejše informacije pa je moč dobiti na spletni strani www.kranj.si.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / sreda, 28. maj 2008 / 07:00

Skupaj štejejo komaj 46 let

Trio Šubic sestavljajo Tomaž, Miha in Marjan. Nič posebnega, če ne bi bili stari rosnih 17, 15 in 14 let in ne bi že čez nekaj dni nastopili na 8. večeru slovenskih viž v narečju v Škofji Loki.

Objavljeno na isti dan


Kranjska Gora / četrtek, 8. oktober 2015 / 15:28

Za igrišče pridobivajo papirje

Občina Kranjska Gora je poleti v last dobila zemljišča, na katerih bo v javno-zasebnem partnerstvu razširila igrišče za golf. Trenutno urejajo dokumentacijo, o datumih gradnje še ne govorijo.

Gospodarstvo / četrtek, 8. oktober 2015 / 15:28

Huda kriza v prireji mleka

Minister Dejan Židan na sejmu v Komendi: »Jaz sem prvi, ki razumem kmete, zakaj pripravljajo protestne shode. Kriza je huda zlasti v prireji mleka.«

Naklo / četrtek, 8. oktober 2015 / 15:18

Trinajst vasi v eno občino

»Mlada je občina, a več stoletij so stari njeni kraji,« je voditeljica Nataša Kne nagovorila zbrane ob praznovanju dvajsetletnice Občine Naklo.

Razvedrilo / četrtek, 8. oktober 2015 / 15:17

Miss Universe Slovenije 2015 je postala Konjičanka

Tokrat se je izbor za miss universe Slovenije 2015 za gorenjske predstavnice zaključil brez višjih uvrstitev, najlepša pa je postala devetnajstletna Ana Haložan iz Slovenskih Konjic.

Cerklje na Gorenjskem / četrtek, 8. oktober 2015 / 14:49

Najlepša vas letos Šmartno

V Cerkljah so že šestič podelili priznanja najlepše urejenim vasem, ulicam in objektom.