Vizualna podoba nove tržne znamke

Tržna znamka Žirovnica

Izbrali so slogan Žirovnica – Srce kulture in čebelarstva.

Žirovnica – V Zavodu za turizem Žirovnica so se lotili ustvarjanja tržne znamke Žirovnica, ki naj bi občini pomagala pri turističnem razvoju in promociji. Direktor zavoda Matjaž Koman jo je predstavil na zadnji seji občinskega sveta. Izbrali so slogan Žirovnica – Srce kulture in čebelarstva ter oblikovali nove logotipe in simbole, ki jih bodo v prihodnje uporabili na promocijskih materialih, v spletnih predstavitvah, na izdelkih ... Vizualna podoba znamke naj bi sporočala toplino, domačnost, tradicijo in naravo, napis Žirovnica je tople rjave barve, z zaobljenimi linijami in stiliziranim srcem v sredini. Pripravili so tudi vizualno podobo podznamk Žirovnica – Literarna pot, Žirovnica – Zibelka čebelarstva in Žirovnica – Zelena energija.

Še ta mesec naj bi zaživela tudi nova spletna stran Visit Žirovnica.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / ponedeljek, 23. april 2007 / 07:00

Goriva spet dražja

Ljubljana - Opolnoči se bodo podražili bencin, dizelsko gorivo in kurilno olje. Liter motornega bencina NMB 95 se bo podražil za 0,015 evra in po novem sta...

Objavljeno na isti dan


Šport / sreda, 20. julij 2016 / 14:19

Najboljša Anja in Robert

Na jubilejnem, štiridesetem mednarodnem plavalnem mitingu Telekom Slovenije 2016 v Radovljici so se izkazali zlasti gorenjski olimpijci, med njimi sta blestela domačina Anja Klinar in Robert Žbogar.

Kronika / sreda, 20. julij 2016 / 14:16

Zaidejo zlasti neizkušeni planinci

Zadnje tri primere, ko so v bohinjskih gorah na brezpotje zašli tuji planinci, lahko pripišemo njihovi gorniški neizkušenosti.

Žirovnica / sreda, 20. julij 2016 / 14:06

Tržna znamka Žirovnica

Izbrali so slogan Žirovnica – Srce kulture in čebelarstva.

Gospodarstvo / sreda, 20. julij 2016 / 14:01

Spodbujajo razvoj »pametnih« vasi

V Poljanski dolini so pretekli četrtek v okviru prvega uradnega obiska v Sloveniji gostili evropskega komisarja za kmetijstvo in razvoj podeželja Phila Hogana.

Mularija / sreda, 20. julij 2016 / 13:59

Pice za starše

V Medgeneracijskem centru Kranj so v petek otroci pripravili presenečenje za starše in stare starše.