Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

V tem tednu vas čakajo sama lepa presenečenja. Poslovno boste več kot uspešni in denarnica po dolgem času ne bo več tako prazna. V sebi nosite hrepenenje in so dnevi, ko ne verjamete več, da se nekdo spomni na vas. Obisk ...

Bik (22. 4.–20. 5.)

Že nekaj časa iščete izhode. Premišljujete in se odločate, kaj bi bilo tisto, kar je najboljše za vas. Včasih je najbolje ne narediti nič in se enostavno prepustiti toku. Ritmu vsakega dneva sproti, saj vsak dan prinese kaj novega in tudi vam bo.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Pravi čas se boste odločili za spremembo okolja, saj vas razne tegobe pritiskajo k tlom, da niste sposobni videti tistega, kar je dejansko pred vami. Veliko preveč se prilagajte in skrbite, da je vsem dobro. Sedaj ste na vrsti vi in nihče drug.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tem tednu vas čakajo samo lepe novice. Ena bo sledila drugi in do konca tedna boste tako polni energije, da ne boste vedeli, kam z njo. Bliža se vam neki projekt, za katerega ne veste, in ne boste prav nič premišljevali, ampak takoj zavihali rokave.

Lev (23. 7.–23. 8.)

So dnevi, ko niste sposobni videti drugih, ki jim je težje kot vam, in takrat se zavijete v svoj svet in se smilite sami sebi. To je včasih nujno zlo in se ne da preprečiti. Pride pa kmalu dan, ko ugotovite, da ste v resnici zelo srečen človek.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Premalo oziroma nič časa ne posvetite druženju s prijatelji ali ljudem, ob katerih se dobro počutite. To, da imate veliko obveznosti, ne sme biti razlog, da se odpoveste drobnim stvarem, ki dneve naredijo še lepše. Poskrbite za to.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

V tem času boste kar delovno aktivni in naredili ter dokončali boste zadeve, ki vam v preteklosti nikakor niso šle od rok. Vse potrebuje svoj čas, vam pa se že po navadi prav nikamor ne mudi. Dobili boste finančni priliv.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Bolj se boste trudili in od sebe odganjali čustva in vse, kar je z njimi povezano, bolj se bodo energije usmerjale k vam. In to toliko časa, da spregledate, da odprete oči. Seveda je prisoten dvom, a čaka vas lepa nagrada.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Potovanje, ki je pred vami, vam bo prineslo več sprememb, kot si mislite. V poslovnih krogih vas čaka veliko sestankov, ki bodo zelo uspešni, tudi na dolgi rok. Družina vas bo še naprej podpirala in zaradi tega ste lahko veseli.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Zadnje, kar bi pričakovali, da pride v vaše življenje, je ljubezen. Ta v resnici že trka na vaša vrata, trka na vaše srce in počasi bo treba odkleniti ključavnico in spustiti k sebi vse metulje, ki prosto letijo in nestrpno čakajo na vas.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Včasih je jezik hitrejši od pameti. In ker je pač tako, ste se nekaterim ljudem zamerili. Verjeli ste, da je to prava pot. Ni nujno, da ni, ni pa prava do tistih, ki so računali na vas. Čas bo kot vedno prinesel svoje in na koncu se vse uredi.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ste oseba z veliko energije, prenesete vse tisto, česar drugi ne bi in bi že davno padli. Ampak že zelo dolgo niste prav nič naredili, da bi obnovili zalogo energije, kajti tudi vam je lahko zmanjka, zato pohitite in kaj naredite v to smer.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / četrtek, 14. junij 2007 / 07:00

Varno sončenje brez alergij

Kako zmanjšati dejavnike tveganja ob izpostavljenosti soncu, ki vplivajo na poškodbe kože in pojav alergij?

Objavljeno na isti dan


Razvedrilo / nedelja, 22. november 2015 / 13:43

Nov resničnostni šov Bilo je nekoč

Na Planet TV bodo spomladi predvajali nov resničnostni šov Bilo je nekoč, ki bo postavljen v daljno preteklost, tekmovalci pa se bodo borili za 50.000 evrov.

Razvedrilo / nedelja, 22. november 2015 / 13:40

Piratsko-čarodejski spektakel

Večletno uspešno sodelovanje med Kulturnim domom Gorica in agencijo PijaR se nadaljuje. V zadnjih letih se je tako tamkajšnjim zamejskim Slovencem predstavila že vrsta slovenskih gledaliških ustvar...

Gorenja vas-Poljane / nedelja, 22. november 2015 / 10:27

Skrb za svojca v domačem okolju

Gorenja vas, Železniki – Center slepih, slabovidnih in starejših Škofja Loka v sodelovanju z občinama Gorenja vas - Poljane in Železniki organizira dve delavnici pod naslovom kako skrbeti za nepokr...

Gospodarstvo / nedelja, 22. november 2015 / 10:26

Na sodišču prva tožba zaradi posojila v frankih

Kranj – V ponedeljek se bo na mariborskem okrožnem sodišču začela prva sodna obravnava v tožbi enega od kreditojemalcev posojil v švicarskih frankih, in sicer zoper Novo Kreditno banko Maribor, so...

Zanimivosti / nedelja, 22. november 2015 / 10:25

Dobimo se deset čez pet

Skupina devetih učencev, ki so v radovljiško osnovno šolo letos prišli iz Makedonije, Rusije, Bosne in Hercegovine ter Kosova, se je prejšnji teden intenzivno učila slovensko. Navdušeni nad življenjem...