Tanja odgovarja

»Služba«

Pozdravljeni, Tanja. Ponovno vam pišem. Zopet sem v skrbeh za službo, same spletke, laži in podtikanja in vse se vrti okoli tega. Hvala vnaprej.

V službi se ne počutite več dobro in to je dejstvo. Temu je botrovala menjava vodstva, sprememba delovnega mesta in slabi odnosi s sodelavci. Polagam vam na srce, nikar se ne obremenjujte s tem v tako veliki meri, saj vam je stanje že kar precej načelo živce. Dobro veste, da ni vredno. Na nekatere stvari lahko vplivate, na večino pač ne. V roku nekaj let, kmalu po vaši upokojitvi, bodo vse skrivnosti prišle na plan. Pri tem bo ključen nek moški, ki stanje pozna celo bolje kot vi. Ženska, ki jo omenjate, se resnično rada vpleta v življenja drugih, vendar se v vašega ni. Svetujem previdnost, za vsak slučaj, a na splošno imate v okolici dobre ljudi, ki vas razumejo. Ob strani vam stoji družina, saj so vašo stisko občutili prav vsi in ni jim vseeno za vas. Po pravni poti vidim na vaši strani zmago, zato kar pogumno speljite zadani načrt v povezavi s tožbo. Ko boste v pokoju, se bo začelo lepše obdobje, saj ste zaradi vseh skrbi skorajda pozabili nase. Spočijte si misli v naravi, zadihajte svež zrak in odleglo vam bo. Še vse bo dobro.

»Vodnarka 76«

Spet vam pišem, ker me zanimajo odnosi in razumevanje med člani naše družine ter zdravje vseh. Naj se jaz poskusim zaposliti? Sem namreč delno invalidsko upokojena in imam okvaro sluha. Naj se ločim in zaživim po svoje ali naj vztrajam? Naj se odločim še za kakšnega otroka, saj imam bolezen, ki jo uravnavam s tabletami? Lep pozdrav.

Uspešno se borite z boleznijo, ste aktivni v družbi in hkrati skrbite za dom. Rada bi vam čestitala za pogum, ker tako spretno krmarite v življenju. Ste ženska, ki rada poskrbi za dom in harmonijo v njem. V vseh teh letih ste nekoliko pozabili le nase. Vidim, da imate znanje, ki bi ga lahko večkrat uporabili in s tem mogoče tudi ustvarjali dobiček, vendar vam primanjkuje spodbude in odločnosti. Kar pogumno, začnite se ceniti, saj se imate za kaj. V partnerstvu ste včasih polni jeze in žalosti, saj imate občutek, da vas partner ne razume najbolje. Vendar ljubezen tukaj je. Partner si ne prestavlja življenja brez vas, vendar vam to premalokrat pokaže. Vi ste tisti, ki ga morate spodbuditi, da bolj izrazi čustva, da se vam odpre. Godita mu pohvala in občutek, da je koristen. Hčerki stopata na pot odraslosti in lahko ste ponosni nanju. Pri mlajši vidim neke blokade, manjše težave v šoli, ki jih bo prebrodila. Starejša je uporniška, vendar se ne jezite nanjo, je v obdobju, ko je to normalno. Išče sebe, se razvija in odrašča. Odnosi v družini bodo lepi, le veliko se pogovarjajte. Še enega otroka ne vidim in tudi ne svetujem. Posvečali se boste svojim hobijem in hčerkam. Želim vam vse lepo in srečno.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / ponedeljek, 28. maj 2018 / 19:01

Šola ni nova, je pa njihova

Osnovna šola (OŠ) Simona Jenka Kranj Center je dopolnila častitljivih osemdeset let, a njeni učenci in učitelji so še vedno neizmerno ponosni nanjo.

Objavljeno na isti dan


Kranj / torek, 18. januar 2022 / 23:43

Čakajo na odobritev podpore

Kdaj bodo začeli obnavljati most čez Savo na Ljubljanski cesti v Kranju, ki ima že poldrugo leto ograjena pločnika? Razpis je že v teku, na odobritev sofinanciranja pa še čakajo.

Gorenjska / torek, 18. januar 2022 / 23:21

Po spremenjenem protokolu do PCR-testiranja brez pozitivnega hitrega testa le še rizične skupine

Ob strmem naraščanju koronavirusnih okužb je ministrstvo za zdravje spremenilo protokol za PCR-testiranje. To bo, razen za rizične skupine, od srede namenjeno le še potrjevanju pozitivnih izvidov hitr...