Toni Čebron s svojo Katjo in prijatelji / Foto: Tina Dokl

Žemljice za slavljenca

Znani tržiški fotograf Toni Čebron je praznoval štirideseti rojstni dan.

Toni Čebron je šestega januarja dopolnil štirideset let, rojstni dan pa je praznoval nekaj dni kasneje v krogu svoje družine, prijateljev in sosedov. Praznovanje je bilo na njegovem domu v Podljubelju, kamor so mu sosedje prinesli pečenega odojka. Za pekovsko pecivo je poskrbel Tonijev stanovski kolega, ki se je prelevil v peka, fotograf Jože Žnidaršič, ki mu je spekel 250 žemljic, njegovi izdelki pa so bili odlični. Presenečenje je bilo še toliko večje, ker je dejal, da ne bo prišel. Za pijačo je poskrbel Edo Halačević, prvak v mešanju pijač, za torto velikanko pa najboljša slaščičarka, soseda Marija Japelj. Na torti je pisalo 'Atiju za rojstni dan, Sandi', Toni pa je bil seveda presrečen. Njegova soproga Katja je skupaj s prijatelji pripravila štirideset stvari, ki jih ima najraje, vendar je bilo z ansamblom Duo King tako pestro, da so ta darila odpirali šele naslednje jutro. Njegovi najboljši prijatelji in družina so mu podarili smučanje, ki je že skoraj tradicionalno. Dopust si vsekakor zasluži, saj, kot pravi, je bil december precej delaven. Za rojstni dan mu je sicer zapela tudi Fanika Križaj, tekmovalka bitke talentov 2010. Ob enajstih je sledil ognjemet, nato pa je praznovanje ob dobri jedači, pijači in razposajeni družbi trajalo do jutranjih ur.

Toni trenutno s svojo družino koristi rojstnodnevno darilo v smučarskem središču Arabba v italijanskih Dolomitih, še en smučarski dopust pa načrtuje s prijatelji.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / ponedeljek, 2. julij 2007 / 07:00

Protest nasprotnikov letališča

Okrog trideset članov društva proti širitvi in hrupu letališča Lesce je prišlo na sejo občinskega sveta v Radovljici.

Objavljeno na isti dan


Razvedrilo / četrtek, 29. januar 2015 / 20:36

Pomagali so Evelin

Obrtniki in podjetniki so se na Krvavcu pomerili v veleslalomu, na Primskovem pa so na tradicionalnem dobrodelnem koncertu mnogih znanih glasbenikov tokrat zbirali sredstva za deklico Evelin.

Nasveti / četrtek, 29. januar 2015 / 20:29

Slavna kvašena zvezda

Zadnje čase lahko na internetu opazimo slike mnogih ljudi, ki pečejo kvašeno zve­z­do. Na prvi pogled se nam zazdi, da je peka le-te zelo zapletena. Vendar če se dela lotimo po korakih, je pri­prav...

Razvedrilo / četrtek, 29. januar 2015 / 20:28

Žemljice za slavljenca

Znani tržiški fotograf Toni Čebron je praznoval štirideseti rojstni dan.

Razvedrilo / četrtek, 29. januar 2015 / 20:21

Čarobni dan napolnil Kranjsko Goro

V nedeljo se je na smučišču v Kranjski Gori odvijal tradicionalni Čarobni dan, ki je na snežne strmine zvabil številne družine.

Kranjska Gora / četrtek, 29. januar 2015 / 15:08

Petošolci zavzeli kranjskogorske strmine

V Kranjski Gori je minuli petek v sklopu projekta Šolar na smuči smučalo več kot 550 petošolcev iz celotne zahodne Slovenije.