Decembrsko darilo za slovenske gospodinje
Priljubljeni nizozemski kuharski mojster Rudolph van Veen naj bi konec novembra ponovno obiskal Slovenijo, vendar so organizatorji predvideni atraktivni kuharski šov v živo s posebnimi gosti prestavili na december. Njegova nova knjiga Rudolph kuha pa je že izšla v slovenščini. In predvčerajšnjim se je simpatični Nizozemec in priljubljeni zvezdnik kuharskega televizijskega kanala 24Kitchen ponovno ustavil v Sloveniji. Najprej na Bledu, kjer so mu v Hotelu Park predstavili nastajanje znamenite blejske kremne rezine. Nad njenim okusom je bil navdušen. Zdi se mu poseben, lahkoten, unikaten, za prste oblizniti. Takoj pa je dobil idejo, kaj bi lahko slaščičarji naredili iz ostankov pri dnevni pripravi kremnih rezin. Popoldne ste Rudolpha lahko srečali v kranjski 'deželi nakupov', kjer je oboževalcem in oboževalkam podpisoval knjigo, so mu pa tudi na Bledu slaščičarji v delavnici takoj v roke potisnili papir in svinčnik za avtograme.