Soočenje kandidatov za župana Občine Naklo

Naklo – Pred nedeljskimi lokalnimi volitvami želijo kandidati izkoristiti še zadnji teden volilne kampanje. Ta teden se bodo tako volivkam in volivcem predstavili kandidati za župana v Občini Naklo. Soočenje bo v četrtek, 2. oktobra, ob 18. uri bo v Domu Janeza Filipiča v Naklem. Kandidati Marko Mravlja, Zdravko Cankar, Ivan Meglič, Stane Oman in Rok Hribar bodo odgovarjali na vprašanja z različnih področij in predstavili poglede na nadaljnji razvoj občine v prihodnjem mandatnem obdobju.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Nasveti / četrtek, 28. maj 2009 / 07:00

Solate - paša za usta in oči

Solate lahko zaužijemo kot glavne jedi ali pa kot prilogo drugim jedem. Pravzaprav imamo pri pripravi solat nešteto možnosti.

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / ponedeljek, 19. julij 2010 / 07:00

Vremenarka že petnajst let

V teh poletnih dneh prav vsakega zanima vreme. Na POP TV ga edina že petnajst let, vse od nastanka televizije, napoveduje Alenka Oldroyd - Reza.

Prosti čas / ponedeljek, 19. julij 2010 / 07:00

Dejan Raj uživa za radijskim mikrofonom

Dejan Raj, harmonikar iz Kranja, ki je bil pred leti član skupine Turbo Angels, se zelo dobro počuti tudi za radijskim mikrofonom.

Prosti čas / ponedeljek, 19. julij 2010 / 07:00

Lisičko Kim zamenjala Katja

Najstarejša članica skupine Foxy Teens Kim je zapustila lisičji brlog.

Prosti čas / ponedeljek, 19. julij 2010 / 07:00

V Bohinj vsaj namočit noge

Za televizijsko voditeljico Majo Sodja bosta ves julij in prva polovica avgusta delovna, preostanek avgusta pa bo preživela na Kreti.

Zanimivosti / ponedeljek, 19. julij 2010 / 07:00

Brezplačne počitnice za več kot tristo otrok

Kranjska Gora - Letos bo 340 otrok del počitnic preživelo v letoviščih Zveze prijateljev mladine Slovenije. Sredstva za njihovo letovanje, 102 tisoč evrov, so bila zbrana v tudi...