Akcijske ponudbe

V anketi je sodelovalo 500 anketiranih. Sodelujoče smo vprašali, kako pogosto pregledujejo ponudbe na letakih, ki jih pošiljajo različni trgovci in če pri nakupovanju izkoriščajo razne popuste in akcije, ki jim jih ponujajo trgovci.

Tretjina sodelujočih redno pregleduje ponudbe na letakih, 35 odstotkov vprašanih jih pregleduje občasno, 18 odstotkov redko in 13 odstotkov nikoli ne pregleda ponudbe na letakih.

Dobra petina sodelujočih redno izkorišča razne popuste in akcije, 44 odstotkov vprašanih občasno, 22 odstotkov anketiranih redko in 12 odstotkov nikoli.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste si vzeli čas za našo anketo. Če bi želeli Gorenjski glas redno prebirati, nas lahko pokličete v kontaktni center invalidskega podjetja v Škofjo Loko na številko 04/51 16 440 in si ob naročilu izberete eno od daril.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / četrtek, 2. oktober 2014 / 10:36

Prst ali roka na platno in je risba

V Galeriji Prešernovih nagrajencev za likovno umetnost so v četrtek odprli razstavo del akademskega slikarja, nagrajenca Prešernovega sklada Hermana Gvardjančiča.

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / sreda, 25. oktober 2017 / 12:50

Mladim približati poklice

Gorenjsko gospodarstvo se vedno bolj krepi, povečujeta se izvoz in uvoz, a vse skrbi pomanjkanje ustrezno usposobljenega strokovnega kadra, ki ga med iskalci zaposlitve skorajda ni več.

Radovljica / sreda, 25. oktober 2017 / 12:18

Najprej krožišče, nato pločnik

Direkcija za infrastrukturo že vso jesen ureja doslej začasno krožišče med Radovljico in Lescami. Gradbena dela bodo končana do konca meseca. V nadaljevanju bo Občina Radovljica zgradila še pločnik do...

Kronika / sreda, 25. oktober 2017 / 12:16

Planinska koča pogorela do tal

V petek zvečer je zaradi neprevidnosti treh planincev požar v celoti uničil Kocbekov dom na Korošici. Na pomoč so priskočili tudi kamniški gasilci in gorski reševalci, a zaradi pomanjkanja vode doma,...

Razvedrilo / sreda, 25. oktober 2017 / 12:14

Predstavili poročne trende

Na Brdu je potekal Slovenski poročni sejem.

Rekreacija / sreda, 25. oktober 2017 / 12:13

Prehrana po TKM (VII. del)

Energijsko hrano glede ne njeno temperaturo delimo v pet skupin: vročo, toplo, nevtralno, hladno in mrzlo. Za naše telo je najbolj idealno uživanje nevtralne hrane. Nevtralna hrana je prim...