K Lušini po suzukija ali hyundaia

Franc Lušina z Gosteč pri Škofji Loki je že od leta 1988 v avtomobilskem poslu.

Avtohiša Lušina je pooblaščeni prodajalec vozil znamk Hyundai in Suzuki, poleg tega pa prodajajo tudi rezervne dele in dodatno opremo za vozila. V primeru poškodbe vozila ponujajo kleparske in ličarske storitve. Z zavarovalnicami imajo sklenjene pogodbe za popravila vozil. Tako vam po opravljenem popravilu ni treba plačati računa za popravilo, temveč jih le pooblastite za urejanje postopka po končanem popravilu vozila. Seveda pa morate imeti poravnane svoje obveznosti do zavarovalnice. Za čas popravila vozila ponujajo tudi nadomestno vozilo.

Testne vožnje omogočajo vsem, ki se odločajo za nakup novega vozila znamk Hyundai ali Suzuki. Na voljo so vsi aktualni modeli vozil. Avtohiša Lušina je prav gotovo eeden od najboljših zastopnikov Suzikija in Hyundaia v Sloveniji. To potrjujejo zadovoljne stranke, ki se vedno znova vračajo k njim, saj kot pravijo pri Lušinovih: Voznik, ki enkrat kupi suzukija, ne razmišlja več o drugih avtih.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Razvedrilo / četrtek, 12. april 2018 / 20:01

Poroka v planinski opravi

Na Bledu so imeli v soboto dvojno poroko parov v zrelih letih. Po 36 letih zveze sta se poročila 61-letna Jožica Pustavrh in 58-letni Bojan Rupar iz Kranja ter njuna prijatelja iz Ljubljane, 55-let...

Objavljeno na isti dan


Razvedrilo / četrtek, 7. maj 2015 / 19:18

Elvis je vstopil v hišo

V dvorani kulturnega doma Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici so v soboto obudili nora šestdeseta, saj je oživel kralj rokenrola Elvis Presley s skupino Sam’s fever.

Rekreacija / četrtek, 7. maj 2015 / 19:02

Vztrajal sedemdeset kilometrov

Dobrodelnega mednarodnega teka na krilih življenja ali Wings for Life World Run, ki je v nedeljo potekal na 35 lokacijah po vsem svetu, se je udeležilo tudi 2500 tekačev pri nas.

Kronika / četrtek, 7. maj 2015 / 19:01

Kranjčani urili turške reševalce

Sedem kranjskih poklicnih gasilcev se je pred kratkim vrnilo iz turške Antalije, kjer je potekalo zaključno usposabljanje tamkajšnjih reševalcev v okviru evropskega programa Leonardo da Vinci.

Šport / četrtek, 7. maj 2015 / 18:58

Gorenjca na italijanski pentlji

Na letošnjem Giru d'Italia bosta nastopila dva slovenska kolesarja, Gorenjca Luka Mezgec (Giant-Alpecin) in Grega Bole (CCC Sprandi Polkowice). Oba bosta kapetana v svojih ekipah.

Gorenja vas-Poljane / četrtek, 7. maj 2015 / 18:52

Pohodnike je pričakala tudi medvedka Štefka

Letošnjemu pohodu skozi Zalo, ki ga je peto leto pripravilo Turistično društvo (TD) Žirovski Vrh, se je kljub kislemu vremenu pridružilo več kot tristo pohodnikov.