Horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. aprila

Oven (21. 3.–21. 4.)

Reševale se vam bodo težave, ki vas že kar nekaj časa mučijo. Ko boste to najmanj pričakovali, se vam bodo reševale same od sebe. Spoznanje, da se na druge ozirate bolj kot na sebe, bo odrešilno za marsikaj. Petek bo vaš dan.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Z oklevanjem ne boste rešili nič. Čas je za akcijo in za naložbe, katere ste že večkrat preložili. Upoštevali boste tudi dobronamerne nasvete, ki se že dokaj kmalu izkažejo za zelo koristne. Za ljubezen vam bo tokrat zmanjkalo časa.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Ker boste dobili še dodatne informacije, se vam ne bo težko odločiti in čakali boste na rezultate, od katerih si veliko obetate. Pred vami so tudi novi poslovni podvigi, katerim se boste kot ponavadi težko uprli. Čaka vas presenečenje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Bližnji so zato, da vam v težkih trenutkih stojijo ob strani. Ker ste sami zelo močen steber opore, se ne zavedate, da se tudi vi lahko zaupate, saj ne znate niti nočete sprejeti pomoči. Sledi vam razočaranje in presenečenje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Velikokrat dvomite v druge, niste pa navajeni, da nekdo dvomi v vas. Tokrat se bodo vloge zamenjale in spoznali boste občutek nezaupanja, ki lahko samo ruši, gradi pa bolj malo oziroma nič. V spoznanju pa bo tudi rešitev.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Po nekem neuspelem podvigu se boste kar hitro pobrali; nikakor ne boste obupali, čeprav bodo to nekateri pričakovali. Poslovno pa tudi zdravstveno se vam obetajo boljši časi, le pri financah bodite malo bolj pazljivi, da se ne opečete.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Okoli sebe si naredite tišino in bodite malo sami s seboj. S tem si boste ustvarili nov pogled in prihodnost se vam bo zdela veliko bolj prijetna in svetla. Izogibajte se zunanjih vplivov, saj vam to zgolj škoduje. Finance vas razveselijo.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Kar ni obvezno narediti danes, naj se preloži na jutri ali pa še kasneje. Svojo okolico boste zaradi tega mnenja presenetili, a to bo vaš najnovejši moto. Seveda se ga boste držali le določen čas. Ljubljena oseba vam pripravlja presenečenje.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Odpirajo se vam nove možnosti, s tem pa tudi velika tveganja. A svojih zmožnosti se boste kljub vsemu zavedali, zato vam bo vse teklo po načrtu. Na prijateljske nasvete se boste lahko zanesli. Večjih finančnih tveganj pa si tokrat le ne privoščite.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Prve dni v tednu se vas bo polastil dvom in bali se boste razočaranja. Presenečenje, ki pa vas čaka v koncu tedna, bo tako veliko, da boste v trenutku pozabili na vse kar je bilo slabega. Še v pravem času vam bo uspelo rešiti zamujeno.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Že boste prepričani, da se vam bodo porušile želje in pričakovanja, ko boste v zadnjem hipu prejeli dobro sporočilo. V teh dneh ne boste preveč premišljevali o delu, ampak boste vsak trenutek posvetili ljubljeni osebi.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Nekdo bo od vas pričakoval več, kot boste vi tisti trenutek sposobni dati. Že res, da ni niti ne bo vse odvisno od vas, a za svojo osebno srečo se boste morali v prihodnje malo bolj potruditi. S premišljevanjem o preteklosti se boste samo zmedli, pogled usmerite v prihodnost.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / ponedeljek, 28. maj 2007 / 07:00

Spet doma v Portorožu

Mario Galunič in njegova televizijska ekipa, s katero skupaj vsako nedeljo pripravljajo razvedrilno oddajo Spet doma, bo peto sezono zaključila na prav poseben način. V nedeljo, 10....

Objavljeno na isti dan


Kultura / torek, 18. november 2014 / 17:42

Šest naključij za eno zgodbo

Spletni portal Youtube je bogatejši za spletno serijo Naključja. Mladi kranjski filmski in odrski ustvarjalci bodo pet delov serije na koncu združili v film. Vsak torek na spletu en del, danes že tret...

Kultura / torek, 18. november 2014 / 16:45

Šest tekmovalnih predstav

Ob predstavah v tekmovalnem delu na letošnjih Čufarjevih dnevih pester tudi spremljevalni program.

Šport / torek, 18. november 2014 / 15:48

Calcitu visoka zmaga

Kamnik – Odbojkarice kamniškega Calcit Volleyballa so na poraz proti Crveni zvezdi v drugem krogu srednjeevropskega pokala (CEV) v sobotnem obračunu s Sparkasse Celovcem odgovorile na najboljši mož...

Nasveti / torek, 18. november 2014 / 13:32

Tudi brez mesa je lahko okusno

Rdeče zelje velja za zdravo in okusno zelenjavo, ki s svojo močno barvo nedvomno popestri naše krožnike. Meni osebno je najljubše dušeno z jabolki, družbo pa mu delajo kuhani skutni štruklji.

Gorenjska / torek, 18. november 2014 / 13:26

Za zdrave ritke

V društvu Ekologi brez meja želijo spodbuditi uporabo pralnih plenic.