Horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20. marca.

Oven (21. 3.–21. 4.)

Velika nenadna sreča vas čaka v obliki ljubezni, ki jo sicer željno pričakujete, a bo vseeno presenečenje. Za nekaj sekund boste ostali brez besed, a kmalu se boste znašli in zadevo obrnili v svoj prid. Zaradi financ boste dobre volje.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Sami sebi boste zopet preveč obljubljali in si naložili še cel kup novih obveznosti. Ljudje okoli vas s tem ne bodo preveč zadovoljni, zato boste prisiljeni spremeniti svoje načrte, pa čeprav težko. Vedno obstaja jutri.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Med prijatelji boste intenzivno začeli ločevati zrnje od plevela. Preteklo razočaranje vas bo potolklo bolj, kot to sploh lahko pričakujete. No ja, kakor koli, odločitev, ki bo padla z vaše strani, bo tista odločilna in s tem tudi prava.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zaradi negativnega odziva v vaši okolici boste kar malo razočarani. Z vašim načrtom se že bodo strinjali, a ne bodo imeli zaupanja zaradi vaše drznosti. Nič hudega, saj boste določene stvari bolje opravili sami, kot pa da bi imeli kopico pomagačev.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Skoraj pri vsaki stvari, ki se je boste lotili, boste imeli občutek, da imate tekmeca. K sreči vas to ne bo ustavilo, ampak bo še bolj povečalo vašo delovno vnemo. V pričakovanju družinskih razprav boste nekoliko zaskrbljeni.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Delovni načrt, ki si ga boste zadali, boste uspešno opravili. Kakšna manjša težavica se bo že pojavila, a vam to ne bo predstavljalo posebnega problema. Na ljubezenskem področju boste začeli obnavljati stare vezi in boste presenečeni.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Zvezde vam bodo nekaj časa naklonjene, tako da boste v kratkem času veliko naredili. S tem so mišljene vaše delovne ambicije kot tudi privatno življenje. Med drugim se vam bo uresničilo tudi nekaj prijetnih pričakovanj.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Končno boste dočakali dopust. Vsa bremena, ki vas težijo, boste odvrgli in globoko zadihali. Vsakomur, ki vam bo to hotel preprečiti, se boste odločno postavili po robu in se ne boste prestavili niti za milimeter. Vsak trenutek boste dobro izkoristili.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Vsega naenkrat ne morete imeti, begali boste od ene do druge strani in se na vse možne načine skušali pravilno odločiti. Če boste čisto tiho, boste za en sam trenutek slišali glas srca. Ta vas bo usmeril in pripeljal do želenega cilja.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Kar se tiče poslovnih izkušenj, boste v naslednjih dneh dozoreli. Vse, kar se vam je še do nedavnega zdelo nemogoče, boste sedaj lahko opravili brez težav. Res je, da vsaka šola nekaj stane, a cena za vas je bila velikokrat previsoka.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Vaša slaba volja vam še nekaj časa ne bo dala spati. Vse to pa bo trajalo toliko časa, dokler ne boste prišli do spoznanja, da ste za nastalo situacijo krivi malo tudi vi sami. Besede, ki že nekaj časa visijo v zraku, bodo prišle na površje, s tem pa tudi rešitev.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Prav nikomur ne boste dovolili, da vas spravi s tira. Počutje bo izvrstno in od energije boste prekipevali. Rešile se vam bodo tudi neke stare zadeve, na katere ste že skoraj pozabili. Darilo od ljubljene osebe vas bo presenetilo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / sobota, 21. maj 2022 / 19:58

Velike razlike v cenah bančnih paketov storitev

V Banki Slovenije vsako leto primerjajo cene košaric plačilnih storitev tipičnega komitenta banke in hranilnice. Primerjava za lani je pokazala na velike razlike med ponudniki.

Objavljeno na isti dan


GG Plus / sobota, 21. maj 2011 / 07:00

Kronika tedna

Balkanski bojevnik na sodišču Ob strogem policijskem varovanju se je na ljubljanskem okrožnem sodišču z branjem obtožnice in predstavitvijo zagovorov začelo odmevno so...

Kronika / sobota, 21. maj 2011 / 07:00

Kriminal

Našli konopljo Završnica - Policiste so pred dnevi prejeli anonimno prijavo, da je pri jezeru v Završnici nasad konoplje. Policisti so območje pregled...

Šport / sobota, 21. maj 2011 / 07:00

Atletski miting v Vučkov spomin

Kranj - Okoli osemsto atletov in atletinj iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Italije in domačih slovenskih klubov organizatorji iz Atletskega kluba Triglav pričakujemo dan...

Gospodarstvo / sobota, 21. maj 2011 / 07:00

Svet za promocijo začel delati

Ljubljana - Vlada je na seji prejšnji teden imenovala svet za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov, ki ga sestavljajo Branko Ravnik, Luka Kočevar (Ministrstvo za kmetijst...

Kronika / sobota, 21. maj 2011 / 07:00

Trening varne vožnje za voznike skuterjev in mopedov

Zabreznica - Pred Osnovno šolo Žirovnica bo danes med 10. in 14. uro potekala preventivna prireditev Trening varne vožnje, ki je namenjena predvsem motoristom in otrokom. Med dru...