Horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 7. do 13. marca 2014

Oven (21. 3.–21. 4.)

Kljub pomladni utrujenosti boste izpolnili dolžnosti, tako tiste, ki jih imate do drugih kot do sebe. Nekdo se bo spomnil na vas z lepim darilom, ne da bi pričakoval karkoli v zameno. Presenečeni boste, saj tega res niste vajeni.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Zaradi preobilice dela in različnih vsakodnevnih obremenitev se vam bo začel rušiti imunski sistem. Edino zdravilo v vašem primeru je počitek in posvečanje zgolj in le sebi. Nekdo vam bo ponudil poslovno priložnost. Dobro se pozanimajte.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Postavljalo se vam bo vprašanje, da brez vas ne bi svet obstajal. Nehali boste premišljevati in se boste končno začeli odločati. Daljša pot vam bo ponudila razbremenitve, ki ste jo še več kot preveč potrebni. Novice vas bodo razveselile.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ker se toliko obremenjujete s težavami drugih ljudi, boste spregledali svoje, ki bodo dosegle vrh v domačem krogu. Naj se boste še toliko izmikali odgovorom, boste morali priti z resnico na dan, saj drugače ne morete pričakovati razumevanja.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Ker ne poznate poraza, boste tudi v tem tednu zmagovali. Besede bližnje osebe vas bodo prijetno presenetile. Uživali boste in se sprostili v krogu družine in prijateljev. Izkoristili boste vse možnosti, ki se vam bodo ponujale.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Čeprav ste trdno prepričani, da imate veliko zalogo energije, bi bilo prav, da si privoščite počitek in se posvetite le sebi. Zaradi tega ne bo trpelo delo pa tudi na čustvenem področju zaradi tega ne bo nihče prizadet.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Nekdo iz vaše bližnje okolice vas bo zelo prizadel in kar večji del tedna ne boste mogli priti k sebi. Šele čez daljši čas boste pripravljeni na pogovor in ni treba, da vas prepričujejo o nečem, kar sami dobro veste, da ni res. Preseneti vas darilo.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

V kratkem boste dobili novice, ki vas bodo prijetno razveselile. Obeta se vam dober poslovni razgovor. Odločno boste pokazali, kdo in kaj ste, skratka že na začetku boste dali vedeti, s kom imajo opravka. Konec tedna bo naporno.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Rezultat prejšnjega tedna bo izčrpanost, in četudi se boste v tem tednu ne vem kako borili za uspešnost, vam ne more uspeti. Uspelo pa vam bo pri samoobvladanju in končno boste prišli do resnice. Zaupali boste šestemu čutu.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Pestro dogajanje na čustvenem področju bo močno vplivalo na vaš način razmišljanja. Bilanca, ki jo boste izračunali, vas bo v istem hipu razočarala in tudi presenetila. Končno se boste začeli zavedati napak, ki ste jih vedno znova ponavljali.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Kjer je želja, je tudi moč. Tega se tudi zelo dobro zavedate, zato nikar ne čakajte. Odgovore boste dobili, a ne prej, dokler ne boste sposobni pogledati resnici v oči. Nikoli ni prepozno, a vseeno pohitite. Sobota bo vaš dober dan.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Tudi tokrat si boste zadali visoke cilje. Ustvarjalni navdih bo čez mejo, kar pa se tiče navdušenja, ni besed, ki bi to lahko opisale. Ob vsem tem se vam zna zgoditi, da boste pozabili na vam drago osebo. Vzemite si čas tudi za ljubezen.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Žiri / petek, 12. april 2013 / 07:00

Cesta v Žiri odprta čez dva tedna

Žiri - Poročali smo že, da je cesta Logatec–Žiri zaprta za tovorni promet, kar razburja Žirovce, še posebej pa tamkajšnje gospodarstvenike. Na Direkciji RS za ceste nam odg...

Objavljeno na isti dan


Kamnik / sreda, 27. julij 2011 / 07:00

Spomin ob 70. obletnici upora na Kamniškem

Kamnik - Člani območnega združenja borcev in udeležencev NOB Kamnik so minulo soboto ob spomeniku pri Titanovi brvi pripravili slovesnost v spomin na 70-letnico začetka upora pro...

Slovenija / sreda, 27. julij 2011 / 07:00

Brez obvestila o nakazani pokojnini

Ljubljana - Upokojenci, ki jim zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje nakazuje pokojnino na bančni račun, bodo v prihodnje prejemali obvestilo o nakazilu le še v primerih...

Kronika / sreda, 27. julij 2011 / 07:00

Planinko napadli kravi

Kranjska Gora - Kranjskogorski reševalci so morali v četrtek dopoldne pomagati 48-letni planinki, ki so jo na poti na Krnico napadle krave. Z možem in psom, ki je bil na povodcu,...

Kronika / sreda, 27. julij 2011 / 07:00

Zagorelo zaradi napake na napeljavi

Podjelje - Požar, ki je prejšnji teden uničil hlev in stanovanjsko hišo v Podjelju v občini Bohinj, sta po ugotovitvah kriminalistične komisije zanetila pregretje luči in napaka...

Kronika / sreda, 27. julij 2011 / 07:00

Nesreče

Vinjen voznik trčil v otroka Begunje - V petek popoldne je v Begunjah štiridesetletni voznik kombija zaradi neprilagojene hitrosti trčil v nasproti vo...