Trčil v podrto drevo

Žiri – Gozdarji po naravni nesreči na več cestah in ob njih še vedno odstranjujejo podrto drevje in odpravljajo nevarnosti, ki jih drevje povzroča. To morajo upoštevati tudi vozniki. Na cestah in pred kraji, kjer se izvajajo gozdarska dela, je treba zmanjšati hitrost in se ravnati po postavljeni prometni signalizaciji. Predvsem pa je treba voziti previdno in strpno. V nasprotnem primeru lahko kaj hitro pride do nesreče, kakršno je doživel tudi 40-letni Žirovec, ki je v sredo v domačem kraju zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drevo na cesti, ob kateri je potekalo spravilo lesa.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranjska Gora / torek, 9. december 2008 / 07:00

Zares pripravljeni na izzive

To je naslov programa stranke Zares, ki ga je na konvenciji zares v Kranjski Gori potrdilo članstvo, izglasovali pa so tudi zaupnico predsedniku Gregorju Golobiču.

Objavljeno na isti dan


Cerklje na Gorenjskem / ponedeljek, 23. maj 2016 / 10:40

Kolesarjem olajšali spust s Krvavca

Za uvod v poletno sezono so v sredo na Krvavcu odprli novo kolesarsko progo Muci trail, ki je z devetimi kilometri dolžine in 850 metri višinske razlike najdaljša v Sloveniji.

Bohinj / ponedeljek, 23. maj 2016 / 10:39

Konec kadrovskih težav

Po dolgih letih kadrovskih težav se po informacijah Jožeta Veternika, direktorja Osnovnega zdravstva Gorenjske (OZG), bohinjskemu zdravstvenemu domu obeta konec kadrovskih težav.

Jesenice / ponedeljek, 23. maj 2016 / 10:38

Direktor odpuščen nezakonito

Višje delovno in socialno sodišče je potrdilo, da je bil nekdanji direktor Splošne bolnišnice Jesenice Igor Horvat odpuščen nezakonito.

Kronika / ponedeljek, 23. maj 2016 / 10:38

Manj tatvin goriva kot pred leti

Policisti so lani obravnavali 3181 primerov, ko so vozniki na bencinskih servisih ukradli ali pa le pozabili plačati gorivo. Število kraj goriva sicer v zadnjih letih upada.

Kamnik / ponedeljek, 23. maj 2016 / 10:34

Mednarodna konferenca Aktivni.Vsi

Volčji Potok – Sektor za enake možnosti pri ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v sodelovanju z Občino Kamnik, Centrom za socialno delo Kamnik, Osnovno šolo Toma Brejca...