Foto: T. K.

V Kranjski Gori danes ne bo tekme

Kljub trudu organizatorjev sta dež in megla onemogočila izvedbo tekme v veleslalomu.

Kranjska Gora - Danes bi morala biti v Kranjski Gori veleslalomska tekma 50. Zlate lisice, vendar so se organizatorji tik pred izvedbo odločili, da jo odpovejo.

Žirija tekmovanja namreč po sestanku ni prižgala zelene luči za tekmo, saj v Kranjski Gori pada dež, pa tudi megleno je. Po pogovoru s trenerji je vodstvo tekmovanja ugotovilo, da je izvedba tekme prenevarna.

Kranjskogorski in mariborski delavci so se zadnje dni sicer borili z odstranjevanjem snega, ki ga je zapadlo več kot meter, vendar so na koncu morali priznati premoč narave.

Jutri naj bi bil na sporedu slalom, ki naj bi se začel ob 9.15 in na katerem bo slovenske barve branila šesterica Slovenk na čelu s Tino Maze.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / četrtek, 24. september 2020 / 10:06

Kljub ukrepu vozil pijan

Kranj – Gorenjski prometni policisti so v nedeljo opoldan prejeli prijavo o vozniku, ki je vozil zelo nezanesljivo. Ko so ga ustavili, so ugotovili, da je kljub veljavnemu ukrepu prenehanja veljavn...

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / nedelja, 8. julij 2007 / 07:00

Evropska glasbena mineštra

V začetku junija sem se vrnil iz Francije, kamor sem šel kot ambasador Slovenije za evropski festival, imenovan Europavox. Gre za zelo mlad festival, saj je bil letos organiziran šele drugič.

Prosti čas / nedelja, 8. julij 2007 / 07:00

Ne živim od stare slave

Miran Rudan se po nekajletnem zatišju vrača na glasbeno sceno.

Prosti čas / nedelja, 8. julij 2007 / 07:00

Domači in tuji folklorni plesi

V Preddvoru se je na terasi gradu Hrib odvijala zanimiva folklorna prireditev, kjer so največ pozornosti zbudili folkloristi iz daljne Portugalske.

Kranj / nedelja, 8. julij 2007 / 07:00

Odločitev sredi julija

Kranj - Konec maja se je v Kranju sestal poslovni odbor konzorcija CERO, ki je obravnaval možne lokacije gorenjskega centra za ravnanje z odpadki. Zaradi ponudbe Kranja za lokacijo...

Tržič / nedelja, 8. julij 2007 / 07:00

Suhi tržiški vodovodi

Javno podjetje Komunala Tržič opozarja lastnike na velike težave pri preskrbi s pitno vodo. V Gozd jo vozijo od aprila.