Horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Želeli boste svoj mir in z vsemi močmi se boste borili za svojih pet minut. Val premišljevanja vas bo ponesel nad vse in občutek vsemogočnosti vam bo dal elana za ustvarjanje. Vsem boste za zgled. Veseli boste denarja.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Odločili se boste, da spremenite svoje življenje. Na delovnem mestu ne boste več dovolili, da ste deklica za vse, pa tudi pri izbiri prijateljev boste postali zelo izbirčni. To, da je vse samoumevno samo po sebi, vam ne bo več dovolj.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Poslovno si kakšnih večjih sprememb ne obetajte. Toliko večje spremembe imate zato na osebnem oziroma čustvenem področju. Novice, ki jih boste prejeli, vas bodo za nekaj časa kar ohromile. Pameti ne bo, bo le glas srca.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Marsikomu se boste zdeli preveč zagnani, a to vas sploh ne bo zmotilo pri vaših načrtih. Ob končanem delu boste več kot zadovoljni, posledice pa se pokažejo marsikje. Na ljubezen ste zadnje čase pozabili, zato pohitite.

Lev (23. 7.–23. 8.)

V prihodnjem tednu boste zelo zaposlenih z nekim projektom, tako da boste komaj našli čas za druge stvari. Izbrali boste pravo pot, znali se boste usmerjati in ob pravem času potegniti črto. Čaka vas presenečenje.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Poizkušali boste graditi prihodnost na temeljih preteklosti. Mnogokrat to ni prav, a v vašem primeru vam ostane samo to. S pogledom v preteklost ne boste našli samo vaših starih želja, ampak še veliko več. In ne pozabite, da je vse za nekaj dobro.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Skušali se boste prilagajati in ustvarjati bolj prijetno ozračje. S tem, ker bi radi vedno vsem ustregli, si delate večjo škodo, kot si mislite. Prepozno ni, da bi popravili stare napake. Pohiteti pa je treba. Konec tedna bo zelo zanimiv.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Prisiljeni boste postaviti merilo, kaj je resnično pomembno in kaj ne. S tem ko se ob nepomembnih stvareh ustavljate in trošite dragoceno energijo, vam pomembne zadeve vedno bolj uhajajo iz rok. Odločitev ne prelagajte na jutri.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Polni boste novih idej in storili boste vse, da jih uresničite. Od tam, kjer to najmanj pričakujete, pa dobite tudi finančno pomoč, ki bo več kot dobrodošla. Nekdo, ki se vam je v zadnjem času izmikal, se vam bo končno približal.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Ponosni boste na sadove svojega dela. Pohvaljeni boste tudi od drugih in to vam bo dalo še dodatne motivacije. V družbi ob koncu tedna boste v središču dogajanja, glejte le, da preveč ne obljubljate, saj vas lahko primejo za besedo.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Vaše misli bodo še nekaj dni neurejene. Šele pozitivno sporočilo, ki ga prejmete še pravi čas, vas spravi na realna tla. Denarni podvig, o katerem boste razmišljali, je bolje preložiti na kasnejši čas. Pred vami je veliko pomembnih odločitev.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Te dni boste imeli občutek, da ste kar malo odrinjeni na stran, vendar to ne bo držalo, saj se boste sami vsake toliko časa skrili v svoj kotiček. Imeli boste malo finančnih težav, ki pa jih boste uspešno rešili. Še pravi čas.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Slovenija / torek, 17. april 2012 / 07:00

Prijeten klepet zdravilca in zdravnika

Prof. dr. Radovan Starc je svojo šesto knjigo posvetil svetovno znanemu bioenergetiku Zdenku Domančiću oziroma njegovi metodi zdravljenja.

Objavljeno na isti dan


Kronika / petek, 19. september 2008 / 07:00

V tragediji na Senici umrla zakonca

V sredo zjutraj je na Spodnji Senici pri Medvodah prišlo do požara na stanovanjski hiši družine Mištrafović. Zakonca sta umrla, sin se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru, preiskava pa še poteka.

Prosti čas / petek, 19. september 2008 / 07:00

ZaGvišnGodba predstavlja Marka Breclja

V ciklu večerov imenovanih ZaGvišnGodba se bo prvi predstavil legendarni slovenski kantavtor, publicist, mehki terorist, antikrist in predsednik Lige za boj proti turizmu Marko Brecelj.

Radovljica / petek, 19. september 2008 / 07:00

Na Posavcu gradijo nov vrtec

Malčki se bodo že okoli novega leta selili iz starih prostorov vrtca v bloku.

Gospodarstvo / petek, 19. september 2008 / 07:00

Janus Trade po 15 letih na novi poti

V Janus Trade so se odločili posvetiti zastopstvu korejskega Samsunga.

Kronika / petek, 19. september 2008 / 07:00

Prijava kršitev volilnega molka

Ljubljana - Danes opolnoči se mora v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji končati javna volilna kampanja za parlamentarne volitve. Z notranjega ministrstva so spo...