Tekme le v drugi in tretji ligi

Kranj - Zaradi reprezentančnega nastopa (prijateljska tekma z ekipo ZDA v torek, 15. novembra) imajo nogometaši v prvi slovenski ligi, razen velenjskega Rudarja in aktualnega državnega prvaka Maribora, ta konec tedna odmor. Rudar in Maribor bosta namreč v soboto v Velenju odigrala zaostalo tekmo 12. kroga. Nekaj zanimivih srečanj pa se nam konec tedna obeta v drugi slovenski ligi, v kateri je na sporedu predzadnji, 13. krog jesenskega dela. V soboto bo Roltek Dob, ki je trenutno na drugem mestu, ob 14. uri gostoval v Ljubljani pri Bravu 1 Interblock, ki je s točko manj na četrtem mestu. Kalcer Radomlje bo na svojem igrišču prav tako v soboto ob 14. uri gostil nogometaše Krškega, ki so z 19 točkami tretji. Garmin Šenčur odhaja na gostovanje v Celje in bo ob 16. uri igral z domačim moštvom Šampion Celje. Zadnji jesenski 13. krog pa bodo v soboto odigrali nogometaši v tretji slovenski ligi. Vsi trije predstavniki Gorenjske v tej ligi bodo igrali tokrat v vlogi gostiteljev, vse tekme pa se bodo začele ob 14. uri. Kranj bo na igrišču Zarica gostil Jadran Dekani, Jesenice Miren Adrio in Calcit Kamnik Ah Mas Tech. Do pravega odmora pa bo v tretji ligi prišlo, ko bodo nogometaši Kranja in Ilirske Bistrice ter Calcit Kamnik in Adria Miren odigrali še preloženo tekmo 6. oziroma 8. kroga.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Zanimivosti / sobota, 23. april 2016 / 12:16

Kaj in koliko beremo?

Danes, v soboto, je svetovni dan knjige. Mimoidoče na kranjskih ulicah smo vprašali o njihovih bralnih navadah. Kot so nam povedali sogovorniki, veliko in radi berejo. Kljub novodobnim ele...

Objavljeno na isti dan


Radovljica / sreda, 11. november 2009 / 07:00

Urevc novi direktor Renesanse

Novakova odšla z mesta direktorice, Renesanso prevzel dolgoletni vodja kampa Šobec Rado Urevc.

Šport / sreda, 11. november 2009 / 07:00

Članice med četverico v pokalu

Na povratni tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja za ženske so se kranjske košarkarice veselile druge zmage v tej seriji in se uvrstile med najboljše štiri v pokalnem tekmovanju.

Kranj / sreda, 11. november 2009 / 07:00

V nekdanji IBI prihaja Eurocom

Ena od tako imenovanih sivih con Kranja naj bi vendarle dočakala rešitev, saj je lastnik in direktor podjetja Eurocom Drago Martinjak napovedal, da bodo obnovili objekte bivšega IBI-ja.

Kronika / sreda, 11. november 2009 / 07:00

Stalno varovanje za sodnico

Sodnica Katarina Turk Lukan in njena družina sta po ponedeljkovi eksploziji pred njihovo hišo v Radovljici v stalnem varovanju.

Gospodarstvo / sreda, 11. november 2009 / 07:00

Najemnik ni pokosil travnika

Nepokošeni (državni) travnik naj bi delal sramoto vasi.