Ekstremna kuhinja nenavadnih kombinacij
Včasih so jo poimenovali kar 'hudičeva', potem pa so gostje sem in tja malce čudno pogledali, češ saj vendar prihaja novo leto, december je bolj prazničen, čemu torej tako ime. Pa jim je ekipa znane leške restavracije na letališču razložila, da je decembrska kuhinja dobila tako ime bolj zaradi menija in sestavin, ki jih uporabljajo, oziroma kombinacij na krožnikih, vendar so jo kasneje preimenovali v Bextrem kuhinjo.
Tako najdemo na meniju skrajno zanimiva imena, ki burijo domišljijo in tudi zbujajo vprašanja. Za okušanje se lahko odločate kar ves december. Tako lahko izbirate vse od lososovega 'tatarca' s kaviarjem na ledu (na fotografiji), zelenjavnega stolpiča s popečenim sirom, polžje družine s pikantno omako, borovničeve rižote v parmezanovi košarici, orientalske rižote, kjer najdemo vse od ananasa, banan, kivija, riža in piščanca, postrežejo pa jo v posebnem kozarcu (na fotografiji), bučkinega kapučina s prekajeno postrvjo, do goreče polnjene pomaranče.