Denar od venčkov za ljudi v stiski

Cerklje - Družinski in mladinski center Cerklje, ki uspešno deluje že pet let v župniji Cerklje in ga vodi Nataša Urh, je tudi letos pripravil dobrodelno razstavo in prodajo adventnih venčkov, voščilnic in svečk. Prodaja je potekala prejšnjo nedeljo dopoldne pred župnijsko cerkvijo v Cerkljah. Pri izdelavi adventnih venčkov in voščilnic je sodelovalo 62 domačinov. Voščilnice in svečke pa so mladi izdelovali že med jesenskimi počitnicami. Adventni venčki so bili v prostorih centra naprodaj tudi še ves minuli teden. Ves izkupiček od prodaje je bil namenjen družinam v stiski v občini Cerklje.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / torek, 26. maj 2020 / 13:01

Zvočna knjiga kresnikove lavreatke

Ljubljana – Založba kakovostnih programov RTV Slovenija je v sodelovanju z Radiem Slovenija in založbo Beletrina pripravila še eno zvočno knjigo. Po lanski uspešnici Jezero Tadeja Goloba, Cankarjev...

Objavljeno na isti dan


Gorenja vas-Poljane / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Počitnice bi lahko podaljšali

Pred šolo je še čas za zabavo, so ugotovili v Lučinah. Letos so pripravili že deseto predšolsko zabavo, tokrat s Čuki.

Avtomobilizem / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Veliko škode tudi na avtomobilih

Zadnja neurja so predvsem v kamniški občini zaradi toče in podrtega drevja povzročila veliko škode na avtomobilih, ki jih lastniki niso mogli pravočasno spraviti na varno.

Humor / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Tole medaljo k´r pr´ mir´ pust´

Ekskluzivno objavljamo pogovor na enem od sprejemov za olimpijce med srebrno plavalko Saro Isakovič in ministrom za Šolstvo in šport Milanom Zverom.

Kronika / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Razjarjeni kolesar ji je razbil šipo

Mladi domačinki z Belce je kolesar razbil avtomobilsko steklo, ker je domov peljala po edini dovozni poti, ki je hkrati kolesarska steza.

GG Plus / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Računalnik in jaz: Spam je lahko tudi nevaren

Nezaželena elektronska pošta je velika nadloga pri komuniciranju s pomočjo elektronske pošte.