Nova smrt med motoristi

Domžale - V torek okoli 19.30 se je v prometni nesreči na regionalni cesti Domžale–Trojane smrtno ponesrečil 25-letni motorist iz okolice Trojan. Pri Spodnjih Lokah se je 58-letnik iz okolice Domžal s traktorjem, na katerem je imel pripet lahki priklopnikom, z neprednostne ceste vključeval v promet na glavno cesto. Takrat je po regionalni cesti iz smeri Lukovice proti Trojanam pripeljal 25-letni voznik motornega kolesa Honda CBR 900, ki je trčil v zadnji del traktorja. V nesreči je motorist padel po vozišču in se tako hudo ranil, da je na kraju umrl.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / sreda, 26. maj 2010 / 07:00

Nikoli končano rivalstvo

Med limuzinami visokega razreda se bije neizprosna bitka med tremi nemškimi znamkami.

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / četrtek, 20. september 2012 / 07:00

Nova kulturna dvorana v Besnici

V Besnici še vedno nista urejeni kanalizacija in čistilna naprava. Sodelujoče prebivalce smo vprašali, ali menijo, da je to nujna naložba v Besnici. Pred nekaj meseci so v Besnici uredili in obno...

Kronika / četrtek, 20. september 2012 / 07:00

Na Hrušici jim ni nikoli dolgčas

Širok nabor nalog policijske postaje za izravnalne ukrepe na Hrušici

Gospodarstvo / četrtek, 20. september 2012 / 07:00

Neusklajeno z gospodarstvom

Gospodarski minister Radovan Žerjav je predstavil nabor 155 ukrepov za pomoč slovenskemu gospodarstvu. Mikro in mala podjetja lažje do kreditov.

Naklo / četrtek, 20. september 2012 / 07:00

Kompromis na škodo otrok?

Temeljni kamen za nov vrtec v Naklem bi morali položiti spomladi 2013. Nekaj pripomb je bilo na spremenjene prostorske načrte.

Gospodarstvo / četrtek, 20. september 2012 / 07:00

Poljče bodo posodobili

Kmetijsko gozdarska zadruga Sava Lesce je lani po treh letih spet pozitivno poslovala. V bližnji prihodnosti načrtuje posodobitev posestva Poljče.