Sedem deklet, ki so lani krasile naslovnico revije Playboy, je čakalo na že osmo razglasitev Playboyevega dekleta 2009. (Foto: Črt Slavec)

Pevka s svojimi čevlji

Najprej je Playboy v Ljubljani pripravil zabavo za VIP-ovce, kakšen teden kasneje pa za smrtnike. Izbrali so tudi dekle letošnjega leta. Nina Osenar napoveduje izid prvega albuma za letošnjo jesen, ima pa tudi svojo kolekcijo čevljev.

Po (slovenskem) klasičnem vzorcu se lepa dekleta največkrat najprej odločijo za nastop na modni brvi, da si lahko omislijo pevsko kariero, potem pa pač stvar ali zvodeni ali tone v pozabo. Redke iz vsega skupaj naredijo kaj več kot le enomesečni hit. Nina Osenar je ena tistih, ki poskrbi, da njeno ime ostaja. Je voditeljica, igralka, manekenka, pevka in po novem tudi oblikovalka. Če ima Rebeka Dremelj svoje perilo, se je Nina odločila, da bo imela čevlje.

V preteklosti je že s pesmijo Moment like this dokazala, da zna biti njena glasbena kariera nekaj več kot le muha enodnevnica. Letos je najprej napovedala izid svojega singla Heartbeat (Sexyblack), potem pa album za letošnjo jesen, ki naj bi predstavil Nino v novi luči in stilu. Mimogrede je nekje vmes uresničila še ene sanje marsikaterega dekleta: oblikovala je svojo kolekcijo čevljev in jo že predstavila na zadnji Pekovi modni reviji v Ljubljani.

Podoben modni dogodek naj bi Peko organiziral tudi na Hrvaškem.

Ninini čevlji so iz umetnih materialov, ne iz usnja, kolekcijo je poimenovala NO Skin, kar izraža tudi njeno skrb za živali. Poleg njene pa smo tisti večer na modni brvi spremljali še stvaritve že znanega Milana Gačanoviča, torbice Mateje Glavnik, barvitost in izvirnost Barbare Šuštar ter čevlje Vesne Preisinger.

Za trenutek nas je Peko znova popeljal v svet brezčasnega oblikovanja, presežkov in drzne elegance. Milan Gačanovič je tokrat predstavil tudi poseben par škornjev, okrašen z zlatom in ametisti, ki je nastal v sodelovanju s Tomislavom Lobodo in je ocenjen na vrtoglavih enajst tisoč evrov. Če pa komu denar res ostaja, mu jih lahko ročno izdelajo tudi v diamantni različici, ampak so potem najmanj trikrat dražji.

Udeležili pa smo se tudi zabave znane revije, ki je namenjena predvsem moškim bralcem, čeprav v zadnjih časih po njej morda poseže tudi ženska roka. Družili smo se z novim Playboyevim dekletom leta 2009 – že osmim po vrsti, Sanelo Vukalić, prav prijetna pa je bila tudi družba drugih Playboyevih deklet in prikupnih zajčic - Andreje Karba, Vlaste Marn, Done Olah, Sare Pirc, Nuše Skala, Špele Vozel, Tadeje Štruc, Eve Svete, Lucije Ledinek, Sabine Mali in tudi Sabine Remar, ki zadnje čase je in ni v družbi (svojega) Cimeta.

               

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Zanimivosti / nedelja, 26. maj 2013 / 07:00

Britanski turistični delavci na Bledu

Bled - Na Bledu so minuli konec tedna gostili strateško konferenco največjega britanskega združenja neodvisnih turističnih agentov in organizatorjev potovanj The Travel Network Group, na k...

Objavljeno na isti dan


Šport / sreda, 17. junij 2009 / 07:00

V Kamniku 16. shod slovenskih vaterpolistov

Letno kopališče Pod skalo v Kamniku bo v soboto že šestnajstič zapored prizorišče zbora slovenskih vaterpolistov.

Kranj / sreda, 17. junij 2009 / 07:00

Najbolje v bazen ali Čukov bajer

Pred začetkom letošnje kopalne sezone so pri Zavodu za zdravstveno varstvo Kranj ugotovili, da je najbolj čista voda v Čukovem bajerju, najbolje pa je nadzorovan bazen, ki ga za kopalce odprli včeraj.

Gospodarstvo / sreda, 17. junij 2009 / 07:00

Bohorič predsednik nadzornega sveta Abanke

Kranj - Nadzorni svet Abanke Vipa je na ustanovni seji za novega predsednika imenoval Janeza Bohoriča, predsednika uprave Save Kranj, za njegovega namestnika Branka Pavlina, pred...

Kronika / sreda, 17. junij 2009 / 07:00

Sodišče bo poslušalo prisluhe

Sojenje domnevnima roparjema Boštjanu Razingarju in Amirju Bešiću se je v petek zaradi spremembe v sestavi sodnega senata začelo znova.

Prosti čas / sreda, 17. junij 2009 / 07:00

Pevka s svojimi čevlji

Najprej je Playboy v Ljubljani pripravil zabavo za VIP-ovce, kakšen teden kasneje pa za smrtnike. Izbrali so tudi dekle letošnjega leta. Nina Osenar napoveduje izid prvega albuma za letošnjo jesen, im...